Vino la Autor 12 si conecteaza-te la bijuteria contemporana!

Va invit in weekend-ul 1-2 noiembrie la targul Autor, sa aflati who’s who in bijuteria contemporana, sa cunoasteti designerii si pe cei care o poarta. Cel mai important eveniment dedicat bijuteriei contemporane din sud-estul Europei se pregateste de cea de-a 12-a editie, de data aceasta intr-un spatiu nou: un palat gotic elegant, demn de cei mai buni designeri romani si internationali.

 

Casa Universitarilor din strada Dionisie Lupu nr. 46 va fi locul unde 43 de participanti selectati de catre un juriu international isi vor expune colectiile de bijuterie contemporana create special pentru editia de toamna a evenimentului. Premiile Autor au impus designerii romani pe pietele internationale, iar asta le face din ce in ce mai dorite, mai relevante si valoroase.

 

 

Autor continua seria de premii initiate la editiile trecute: Autor Awesome Award (un curs intensiv la Achimia Jewelry School din Florenta), premiul Elle, prin care stilistii Elle aleg in cadrul evenimentului un designer caruia ii dedica un articol in editia din decembrie 2014 a revistei, premiul Assamblage (curs de bijuterie oferit de scoala de bijuterie Assamblage unui designer promitator, la inceput de drum) si, in premiera, la Autor 12, Premiul Publicului: designerul ales participa automat la urmatoarea editie a targului.

 

Vom avea parte si de un invitat special, si anume David Sandu care participa in premiera la acest eveniment. Fondator al Scolii de Bijuterie Contemporana Assamblage si furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei, David este de asemenea si primul artist roman care a participat la un targ international de bijuterie.

 

De asemenea, la fata locului va mai asteapta si Revista Autor – un proiect experimental si curajos, alaturi de o selectie de publicatii independente din zona alternativa, plus zona de lounge, cu piano room, mancare gustoasa de la Fru Fru si muzica buna. Intrarea la targ costa 10 lei, iar mai multe detalii gasiti aici.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.