Accente florale in noua colectie de bijuterii Pandora

Pandora – micul univers al unor bijuterii jucause, dar rafinate in acelasi timp. Acest brand mi-a captat atentia de cand a aparut in Romania cu acel concept al bratarii personalizate. Imi tot doresc de atunci ca intr-o buna zi sa reusesc sa-mi cumpar si eu o bratara pe care sa o impodobesc cu talismane dragute la fiecare eveniment special din viata mea.


Desi noua colectie de primavara-vara aduce noi modele de talismane, ce-mi place cel mai mult sezonul acesta la Pandora este gama de inele cu accente florale. Din argint masiv sau din aur de 14k, ornate cu pietre pretioase sau perle de cultura, inelele cu flori de cires sunt de-a dreptul delicioase!


Cu multiple valente simbolice, floarea de cires intampina primavara si inspira energie, dragoste si feminitate, acest simbol regasindu-se in modele variate de talismane, cercei, inele si pandantive in colectia SS 2013 de la Pandora.


Va place conceptul Pandora?
Ce parere aveti de noua colectie?


Lots of love,
Aleka Sarah. 

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Accente florale in noua colectie de bijuterii Pandora

  1. Larisa Duță

    Mereu când văd reclame de la Pandora în reviste mă gândesc că cineva ar trebui să îmi facă un cadou de la ei. Din cauza prețului, nu mi-aș cumpăra la momentul actual bijuterii Pandora, însă îmi doresc.

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.