Amintiri din copilarie cu Pandora

Mai e un pic si se termina si anul acesta, iar odata cu vremea rece m-a apucat nostalgia. M-am tot gandit in ultima perioada la copilaria mea si mi-au venit in minte tot felul de amintiri: despre casa in care am crescut, alaturi de bunici, despre camera mea de joaca, mereu plina de jucarii, si, in mod special, despre balansoarul meu in forma de calut.

 

Vai, ce-mi mai placea calutul acela! Nu cred ca era zi in care sa nu incerc sa trec pragul sufrageriei cu el. 😀 Aveam inca de pe atunci pasiunea asta, de a zburda libera, si incercam sa o fac impreuna cu al meu calut. Asa ca nu degeaba mi-am completat luna aceasta bratara Pandora cu talismanul Calut Balansoar.

 

 

 

 

 

 

Mi-a placut enorm de prima oara cand l-am vazut in catalogul Pandora de toamna-iarna 2014. Din argint si lucrat foarte atent, pana la cel mai mic detaliu, acest charm mi se pare ca este putin mai maricel fata de celelalte talismane, dar este la fel de frumos. Am incercat sa prind toate detaliile, cat si luciul sau, in imagini, dar in mod clar toate bijuteriile Pandora arata mult mai bine in realitate.

 

Apropo de copilarie, mi-ar placea sa citesc si povestile voastre nastrusnice de cand erati mici. Care este cea mai frumoasa sau draga amintire pe care o aveti de pe vremea aceea? Ce jucarii preferate aveati atunci?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Amintiri din copilarie cu Pandora

  1. Flory Florentina

    Mi-aduc aminte cu drag cand mergeam la colindat si veneam inghetati de frig, cu turturi pe la ochi, si primul lucru pe care il faceam dupa ce ne dezbracam era sa golim punga cu bunatati adunate de la colindat si sa incepem sa mancam din ele. Vacantele de la bunici nu le voi uita niciodată. Ador talismanul tau cel nou. Iar bratatica ta e divina. <3

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.