Bijuterii inspirate din arta si arhitectura: Muse by Oxette

Combinand pietrele semipretioase cu stilul sofisticat, Oxette lanseaza an de an colectii de bijuterii vibrante si unice. Fiecare piesa poate completa atat o tinuta de zi, formata din jeans si tricou, cat si o little black dress, expresia elegantei pentru atat de multe femei.

 

Pietrele naturale semipretioase precum sidef, cristale, agate sau labradorit, montate in argint simplu sau argint in baie de aur, au fost folosite la realizarea noii colectii Oxette de toamna-iarna 2014 – colectia Muse – bijuteria eterna, inspirata din arta, arhitectura si lucrurile simple ale vietii.

 

 

 

 

Cu fiecare colectie, Oxette evolueaza catre bijuteria sublima, piesa care defineste feminitatea: mister, senzualitate, frumusete. Femeia Oxette este la moda, urmareste tendintele, dar alege acele piese clasice care pot fi purtate si peste ani. Este la intersectia intre Audrey Hepburn si Marilyn Monroe – eleganta si sex-appeal.

 

O vezi la restaurant, manierata si misterioasa, conducand masina cu eleganta si calm, in fruntea unei companii cu sute de angajati, cu o mana de fier intr-o manusa de catifea sau cu un job in mediul corporatist, pasionala si fina. Dar o vezi si la petreceri, dansand si distrandu-se, la mare sau la munte, etern tanara si vibranta, sau inca la scoala, pregatindu-se si visand la un viitor luminos. Aceasta este femeia Oxette din spusele Alexandrei Popescu, general manager Oxette Romania.

 

 

 

Bijuteriile Oxette pot fi gasite in cinci magazine in Romania – trei in Bucuresti (in Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni si Bucuresti Mall), doua in Constanta (City Park Mall si Maritimo Shopping Center) si unul in Cluj-Napoca (Polus Center), cat si on-line pe www.boutiquedefrumos.ro.

 

Va face ceva cu ochiul?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

4 Comentarii

Spune-ti parerea

4 thoughts on “Bijuterii inspirate din arta si arhitectura: Muse by Oxette

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.