Bijuterii romantice si motive cosmice: Pandora Iarna 2014

N-a trecut inca toamna si Pandora ne surprinde cu noua colectie de iarna. Inspirate din cerul instelat al noptii si din galaxiile indepartate ale cosmosului, aceasta cuprinde creatii minunate care atrag atentia prin stralucirea lor.

 

Seria Cosmic este reprezentata de o explozie de pietre stralucitoare si suprafete texturate, lucrate in argint 925 si aur de 14k. Urme de praf de stele, infrumusetate cu pietre de zirconiu cubic stralucitor, completeaza talismanele elegante. Pandantive, inele de cocktail si cercei incrustati cu stele din cristal de culoare alba si albastru-nocturn aduc aminte de inaltul cerului.

 

 

 

O abordare moderna a stilului traditional, dantela si perlele clasice sunt reinterpretate si armonizate in bijuterii feminine si sclipitoare. Perlele impodobesc bijuteriile florale din argint 925 si email lucios, oferind o nota de eleganta atemporala acestui sezon.

 

Iar modelele dantelate de altadata, care au dominat podiumurile de moda, sunt incorporate acum in bijuterii reprezentative, ce denota dedicarea brandului Pandora pentru arta bijuteriei si onoreaza maiestria  mestesugului.

 

 

Pandora reinnoieste modelele dantelei vechi si exploreaza aceasta tesatura, creand o noua colectie de bijuterii superbe – seria Dantela Stralucitoare. “Aceasta reprezinta un mod de a depasi anumite limite tehnice. Este o explorare a bogatiei de modele si tehnici regasite in dantela. Aici, ea are adancime, simetrie si personalitate”, spun cei din echipa de design.

 

 

Eu mi-am pus deja pe wishlist inelul subtire din argint cu stelute, desi nici setul format din cercei, colier si inel, din ultima imagine, nu arata deloc rau. Voi v-ati facut lista de dorinte?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.