Intra in Cabina de Proba Virtuala si Sun Plaza Te Premiaza!

Acum, la inceputul lunii octombrie, mai exact pana pe 16 octombrie 2015, centrul comercial Sun Plaza da startul colectiilor de toamna – iarna cu o experienta inedita. Pentru prima oara intr-un mall din Romania, voi sunteti creatorii tinutelor voastre preferate, tinute pe care le puteti proba live, digital, direct pe ecran.

 

Incepand cu astazi, toti clientii centrului comercial se vor bucura de o atmosfera de senzatie, in care fiecare doritor poate deveni, pentru cateva momente, un star. Mai mult, acestia vor fi si premiati pentru curajul si inventivitatea lor. Puteti castiga unul din cele 500 de premii surpriza, doar dand share pe Facebook, intrand astfel in cursa pentru cele 5 tinute complete, oferite de Sun Plaza!

 

Campanie Sun Plaza - Cabina de proba virtuala

 

Daca va place sa fiti la curent cu ultimele tendinte, nu trebuie sa ratati aceasta experienta. Alaturi de fashion editorul Eva.ro, cu participarea a 25 de magazine din mall, Sun Plaza v-a pregatit peste 70 de tinute intr-un singur loc. Cabina de proba virtuala va asteapta la parterul centrului comercial, de luni pana vineri in intervalul 17:00 – 21:00, iar sambata si duminica intre 12:00 si 18:00. Puteti sa va creati orice combinatii de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, dupa propria fantezie si adaptate stilului vostru personal.

 

Cabina de proba virtuala este accesibila tuturor clientilor Sun Plaza, care in perioada 1 – 16 octombrie 2015 prezinta la Info Desk-ul cabinei un bon de cumparaturi in valoare de minimum 100 de lei de la orice magazin din centrul comercial sau a unui bon in valoare de minimum 200 de lei din Cora sau Leroy Merlin. Regulamentul campaniei este disponibil pe www.sun-plaza.ro, pagina de Facebook Sun Plaza sau la Info Point, etajul 1.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.