Ce mai poarta divele digitale?

A trecut o saptamana de la conferinta Digital Divas by Avon, iar eu tot nu am scris nimic post eveniment. Dar, din feedback-ul vostru, vad ca majoritatea a reusit sa urmareasca conferinta prin live streaming fara probleme, iar pe restul i-am tinut oricum la curent cu imagini si idei de-a lungul evenimentului, pe pagina de Facebook a blogului.

In mare, a fost un eveniment bine organizat, unde am avut ocazia sa ma revad cu oameni simpatici si sa cunosc cateva persoane noi. Discursurile speakerilor au fost pe masura asteptarilor mele si mi-au oferit idei interesante si insight-uri utile. Cel care mi-a mers direct la suflet a fost cel al Oanei Pellea, desi nici al Andreei Esca sau al lui Ovidiu Buta nu au fost mai prejos.


Legat de fashion, mi-a placut sa vad ca unul din sponsorii Digital Divas, si anume Fashion Days, a abordat in pauzele de cafea mai multe domnisoare si doamne bine imbracate, provocandu-le sa isi “poarte etichetele la vedere”. Rezultatele finale ale studiului au aratat ca cele mai purtate branduri la eveniment au fost Zara, H&M, Converse, Calvin Klein, Furla, Mango, Miss Sixty, Lacoste, D&G si Stefanel.


Printre participantele la acest mic studiu am fost si eu si Jules. Eu am preferat sa fiu mai comoda in acea zi, asa ca am purtat pantaloni H&M si o bluza racoroasa TeX by Carrefour. In schimb, Jules a fost mai neconventionala si a aratat minunat intreaga zi, imbracata intr-o superba rochie Nissa.


Ce parere aveti de tinutele noastre?
Brandurile voastre preferate se regasesc in topul Fashion Days?


Lots of love,
Aleka Sarah.

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.