Colectia de Toamna Pandora Essence Collection

Transmitand valorile fundamentale care ne definesc existenta, Pandora Essence Collection creeaza alte oportunitari dinamice de exprimare a valorilor personale prin lansarea a sapte noi talismane, parte din colectia de toamna.

 

Prin aceasta noua si uimitoare serie de talismane cu semnificatii, Pandora Essence Collection va permite sa creati combinatii unice, posibilitatile fiind nelimitate in ceea ce priveste crearea unor bratari sau coliere rafinate, prin combinarea noilor talismane cu valorile care le corespund sau cu alte modele cu semnificatie.

 

Pandora Essence Collection - toamna 2015

 

Toamna 2015 - Pandora Essence Collection

 

Colectie Toamna Pandora Essence

 

Noi interpretari ale talismanelor ce simbolizeaza Iubirea, Prietenia si Grija subliniaza rolul important pe care legaturile emotionale il joaca in vietile noastre si reprezinta modul perfect de a va arata pretuirea catre mama, sora, prietena sau iubita, a caror dragoste sunt sigura ca va imbogateste lumea. Noul talisman Demnitate incorporeaza o luminoasa perla de cultura de apa dulce, o emblema a elegantei si a linistii, cu centrul din argint 925.

 

Iubire si Prietenie - Pandora Essence Collection

 

Grija si Demnitate - Pandora Essence Collection

Alte trei talismane simbolizeaza frumusetea interioars si credinta: cu nuantele sale de albastru profund si violet, talismanul Spiritualitate multifatetat din cristal reprezinta cautarea unei intelegeri superioare si a pacii interioare.

 

Talismanul Sensibilitate este unul minunat de feminin, cu nuante vibrante de roz, si infatiseaza o piatra fatetata din zirconiu cubic care poate reprezenta latura voastra sensibila. Iar pentru recunoasterea surselor voastre de inspiratie, talismanul Creativitate este realizat dintr-un cristal verde intens, care intruchipeaza aventura si reinnoirea.

 

Sensibilitate si Spiritualitate - Pandora Essence Collection

 

Creativitate - Pandora Essence Collection

 

Care talisman din noua colectie s-ar potrivi valorilor voastre?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.