Collection Preview: Anna Dello Russo at H&M

Este mereu o placere sa pasesc pragul showroom-ului H&M, deoarece este plin de surprize si all things lovely. Nici nu am stat pe ganduri cand am primit invitatia de a vedea in avanpremiera colectia H&M in colaborare cu Anna Dello Russo si i-am raspuns cu un mare “da” minunatei Diana Tofan, showroom manager.

Sa nu va mai povestesc cum mi-au sclipit ochii cand am vazut decorul organizat special pentru aceasta colectie! Totul parea un vis albastru, auriu si portocaliu, ornat cu macarons asortate. Iar colectia in sine straluceste si singura, fara ajutorul vreunui reflector. It really stands out!

Eu una m-am indragostit de gentile tip clutch deosebite si de trollerul albastru, ultra-feminin, dar toate accesoriile din colectie sunt pline de personalitate. Ce ma amuza sunt animalele alese: zebre, serpi, crocodili si, undeva pierdut, un caine mic. Iar ce au facut furori cel mai mult au fost probabil ochelarii cu crocodili si multitudinea de bratari “animalice”. 🙂

Colectia Anna Dello Russo at H&M va intra in magazine pe 4 octombrie, iar in Romania se va gasi doar in magazinul H&M din Baneasa Shopping City. Preturi estimative: 90-600 lei.
Voua va face ceva cu ochiul din noua colectie?


Lots of love,
Aleka Sarah.


3 Comentarii

Spune-ti parerea

3 thoughts on “Collection Preview: Anna Dello Russo at H&M

  1. Larisa Duță

    Văd că locuind într-un oraș mare, chiar în capitală, ai muuuulte opțiuni și ocazii. De asemenea, și blogul este foarte frumos și interesant 🙂 Mă bucur foarte mult pentru tine și sper să am și eu într-o zi astfel de șanse, chiar dacă locuiesc într-un orășel 🙂

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.