Debenhams isi redeschide portile in Bucuresti Mall

Cred ca stiti deja de lantul de magazine Debenhams. Acesta este un brand international de top, care promoveaza cu mandrie valorile britanice prin intermediul celor 243 magazine deschise in 28 tari. Eu vizitam destul de des acest magazin, fiind unul din putinele motive pentru care mergeam in Bucuresti Mall. Desi Debenhams si-a deschis primul magazin in Romania in 2007, acum vreo 2-3 ani le-a inchis pe toate din anumite motive, lucru care pe mine m-a cam intristat.

 

Din fericire pentru mine si pentru toti iubitorii stilului britanic, Debenhams a decis sa revina pe piata romaneasca, primul magazin fiind inaugurat in Bucuresti Mall. Asadar, la finalul acestei luni vom avea o noua destinatie de fashion & beauty, deoarece Debenhams nu doar ca-si deschide un nou magazin, ci va fi un adevarat department store.

 

Inaugurare Debenhams Bucuresti Mall

 

Cu un mix unic, exclusivist, de marci proprii, designeri si branduri internationale, magazinul Debenhams din Bucuresti Mall se va intinde pe trei etaje: unul pentru moda pentru femei, altul pentru barbati si copii, iar unul special pentru zona de beauty. Da, ati citit bine, un intreg etaj va fi destinat produselor cosmetice si de parfumerie.

 

Debenhams va fi primul department store din Romania care va cuprinde si o zona atat de generoasa dedicata frumusetii, in care vor fi prezente aproape 100 de branduri de parfumerie, make-up si ingrijirea pielii. Parterul magazinului va reuni nume precum Dior, Lancome, Givenchy, Bvlgari, Dolce&Gabbana, Estee Lauder, Calvin Klein, Paco Rabanne si L’Oreal.

 

Tinuta H! by Herny Holland Debenhams

 

Tinuta Star by Julien Macdonald Debenhams

 

Tinuta John Rocha Debenhams

 

In zona de fashion vom regasi stilul britanic, faimos pentru mixul eclectic, croieli impecabile si accente edgy, care va domina imaginea intregii colectii, de la imbracaminte si accesorii, la lenjerie si produse pentru casa. De asemenea, Debenhams include colectii in tendinte, adaptate publicului urban, precum tinutele glamour semnate Julian Macdonald, cele in stil ludic si provocator din viziunea lui Henry Holland, piesele cu aer relaxat ale lui John Rocha sau clasicul reinventat de Jasper Conran si Ben de Lisi.

 

Eu una de abia astept sa vad cum va arata atat intregul magazin, cat si etajul dedicat zonei de frumusete! Magazinul isi va deschide portile pe 26 martie. Pentru mai multe detalii, intrati pe pagina de Facebook Debenhams Romania.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.