Descopera culorile primaverii cu Pandora!

V-am tot spus ca, odata cu venirea primaverii, imi place sa port diverse nuante si combinatii de culori. Acest lucru se pune chiar si cand vine vorba de bijuterii si accesorii, asa ca de abia asteptam ca Pandora sa lanseze noua colectie de primavara.

 

Fluturi zglobii, motive dantelate, margarete delicate si, desigur, culori pastelate – cam asa ar arata noile talismane care pot fi adaugate bratarii voastre. Nici colectia de inele nu se lasa mai prejos, oferindu-ne o selectie frumoasa cu margarete, trandafiri si fundite.

 

 

 

 

Desi toate talismanele sunt absolut superbe, eu nu mi-am putut lua ochii de la cel denumit Sevaletul Artistului, din argint 925 cu zirconiu cubic multicolor, iar acum este al meu. Cand eram mica, imi placea foarte mult sa pictez datorita culorilor, pe care le combinam pana la epuizare, ca sa vad ce nuante interesante pot iesi.

 

Noul meu talisman mi-aduce aminte si de melodia Colors of the Wind din desenul animat Pocahontas si de copilarie, in general. Il puteti vedea mai jos chiar pe bratara mea. A inceput sa capete forma, nu-i asa?

 

 

 

Puteti admira colectia de primavara pe site-ul oficial Pandora, cat si in magazinele din Bucuresti, Constanta, Cluj, Timisoara si Iasi, incepand cu 1 aprilie 2014.

 

Ce talisman va place cel mai mult din noua colectie?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.