Descopera magia naturii in noua colectie de primavara Pandora

Un nou anotimp prinde viata odata cu magia naturii. Invaluita intr-o poveste cu inceputuri noi sclipitoare, Pandora prezinta colectia de primavara 2015, cu noi bijuterii impodobite cu flori dulci, fluturi vibranti si comori de o eleganta atemporala. Momentele captivante si vestitorii primaverii – cu renasterile si tranformarile lor – sunt imortalizate in bijuterii stralucitoare finisate manual, care ne insufla amintirile cu promisiuni reinnoite.

 

Pandora - colectia de primvara 2015

 

Seria Pandora Buchet Floral

 

Colectia Pandora Primrose

 

Seria Buchet Floral contine niste adorabile margarete si primrose (primule/ciubotica-cucului), ce sunt reinterpretate intr-un mod contemporan, cool, care aduc aminte de trendurile de pe podiumurile de moda. Incantatoarea margareta este reprezentata drept o sculptura de sine statatoare sau un camp de flori salbatice, intr-o serie de talismane din argint 925, inele suprapuse si cercei de tip stud, decorate cu zirconiu cubic stralucitor.

 

Un manunchi de margarete din email alb, decorate manual, impodobite cu zirconiu cubic transparent, pe un inel-statement din argint 925, reprezinta insasi exprimarea frumusetii. Indiferent de momentul zilei, acest inel cu buchet e potrivit atat pentru un eveniment important, cat si pentru a adauga un accesoriu discret si fermecator tinutei voastre zilnice.

 

Seria Fluturi Scanteietori – Realizati din aur de 14k sau argint 925 si infrumusetati cu detalii sclipitoare din zirconiu cubic, delicatii cercei de tip stud infatiseaza una dintre cele mai sensibile si elegante creaturi ale naturii: fluturele. Gratia unui fluture in zbor este ilustrată cu maiestrie in inelul-statement si colierul cu pandantiv finisate manual. Siluetele liniare stilizate, decupate in argint 925, si ornamentele de zirconiu cubic intensifica frumusetea si miscarea aripilor de fluture.

 

Pandora - colectia de primavara 2015

 

Seria Pandora Fluturi Scanteietori

 

Nu cred ca are rost sa va mai spun ca ador intreaga colectie. Toate piesele, de la talismane si cercei si pana la inele si coliere, mi se par super finute si delicate. Mai exact, asa cum imi plac mie. 😀 Voua ce bijuterii va fac cu ochiul?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Descopera magia naturii in noua colectie de primavara Pandora

  1. Pingback: Roi de fluturi roz de la Pandora | Sunshine Sarah

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.