Easy breezy @ Megapetrecerea Angelli

Pe la inceputul lui august am primit un telefon ce ma anunta ca am castigat o invitatie dubla la Megapetrecerea lui CRBL organizata in cadrul campaniei Angelli. Am avut nevoie de cateva momente sa-mi dau seama la ce concurs ma inscrisesem si apoi totul a fost clar.


Prin iulie cumparasem impreuna cu al meu o sticla de Angelli la promotie, pentru a sarbatori finalizarea studiilor si sfarsitul masteratului sau. Eu trimisesem mai mult in joaca acel cod promotional si nu ma asteptam sa castigam ceva, dar se pare ca am avut noroc.

Ei bine, se pare ca la sfarsitul lunii ne asteapta pe amandoi o super petrecere la mare. Acum vine intrebarea capcana: cu ce ma voi imbraca?! Sa analizam putin situatia: mare, plaja, petrecere, concert, lume multa, distractie. Rezultatul: un outfit lejer, colorat, in care ma pot zbantui in voie.


Va prezint si “vedetele” campaniei, si anume aperitivele frizzante Angelli Orange Bitter si Angelli Fructe de Padure. Ar mai fi si Angelli Cherry Pink, dar nu il pot poza deoarece l-am cam savurat pe deplin intr-o seara ca-ntre fete.


Daca doriti sa luati si voi parte la petrecere sau sa va delectati cu aceste arome fine, puteti sa va incercati norocul la concursurile de pe pagina de Facebook Angelli.

Cum vi se pare tinuta mea?
Voi cum v-ati imbraca la o astfel de petrecere?


Lots of love,
Aleka Sarah. ♥

10 Comentarii

Spune-ti parerea

10 thoughts on “Easy breezy @ Megapetrecerea Angelli

 1. Jules

  Outfitul e fun & funky, îmi place.

  Hmm, și zici că Cherry n-a mai apucat să ajungă în poze? Clar, pe-ăsta îl caut la raft și eu 🙂

  Reply
 2. Steliana

  Ce outfit coloraaat! Imi place! Si merge tare bine alaturi de bauturicile delicioase de la Angelli. Sper sa ai parte de o super petrecere! 😉

  Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.