Fashion Start with Agatha Ruiz de la Prada

In seara asta am avut placerea de a fi prezenta la Fashion Start in cadrul Galeriei Designerilor Romani din Cocor, eveniment care a reunit cele mai noi creatii ale urmatoarei generatii de designeri romani. Peste 50 de studenti ai Universitatii Nationale de Arte Bucuresti au dezvaluit publicului larg tinute care surprind prin volum, forma, combinatie de culori si compozitie.

Tot in seara aceasta am avut ocazia sa-l cunosc si pe invitatul de onoare al evenimentului, si anume pe cunoscutul designer spaniol Agatha Ruiz de la Prada, care isi prezinta in premiera in Romania colectia pret-a-porter toamna-iarna 2012-2013. Aceasta va fi expusa in perioada 10-12 aprilie in Galeria Designerilor Romani din Cocor. 

Colectia toamna-iarna 2012-2013 semnata Agatha Ruiz de la Prada se caracterizeaza prin culoare, naturalete si functionalitate, oferind o noua abordare vestimentara pentru un sezon rece. Consecventa cu stilul ei, Agatha a folosit si cu aceasta ocazie modelele clasice liniare care combinate cu geometria si volumul creeaza imaginea unor siluete in continua miscare.

Agatha Ruiz de la Prada este pentru a doua oara in Romania, prima colectie prezentata la noi fiind cea de primavara-vara 2009. Designerul are o cariera de peste 30 de ani in lumea modei. Prima sa colectie a fost prezentata in 1981, la Madrid, iar treptat, a depasit granitele Spaniei, fiind recunoscuta la nivel international. Creatiile sale sunt mereu prezente pe marile podiumuri de moda din Franta, Italia, Columbia, Polonia, Grecia, Santo Domingo, Statele Unite, Mexic si multe alte tari.Lots of love,
Aleka Sarah.

L.E.: Maine dimineata voi posta pe pagina de Facebook si cateva filmari de la eveniment. Stay tuned! 😉

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Fashion Start with Agatha Ruiz de la Prada

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.