Fii #PeToc Alături de Mine și FashionUp!

Mai țineți minte concursul FashionUp la care am participat anul trecut, în cadrul căruia am câștigat 12 perechi de pantofi? Ei bine, prepare yourself, că odată cu Ziua Naţională a Femeilor #PeToc, FashionUp.ro ne lansează iarăși provocarea de a câștiga o nouă serie de pantofi cu toc. 😀

 

fashionup-sunshine-sarah

 

Ziua Națională a Femeilor #PeToc este despre eleganță și naturalețe. Prin această inițiativă, FashionUp vrea să le încurajeze pe toate doamnele și domnișoarele să îşi descopere feminitatea şi să îşi pună în valoarea frumuseţea. Încălţămintea cu toc, elegantă și stilată, este astfel un accesoriu esenţial.

 

La cea de-a doua ediţie a campaniei, FashionUp provoacă din nou bloggerițele pasionate de fashion să se înscrie la concursul lor, unde pot câștiga 12 pantofi cu toc la alegere din magazinul online FashionUp. Ce trebuie să faceți mai exact? Scrieți până pe 21 septembrie pe blogul vostru un articol pe tema “A fi sau a nu fi #PeToc?”  în care să vă spuneți părerea despre avantajele și dezavantajele tocurilor.  Aveții libertatea de a scrie textul în stilul care vă reprezintă și puteți folosi orice conținut foto sau video doriti, astfel încât articolul să fie cât mai original.

 

sunshine-sarah-pe-toc

 

sunshine-sarah-fashionup

 

Un alt detaliu important ar fi să puneți la finalul articolului următorul text:“Cu acest articol particip la concursul pentru bloggeri organizat de FashionUp.ro cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc. Premiul constă în 12 perechi de pantofi cu toc. În perioada 14-21 septembrie, pe www.fashionup.ro toată încălțămintea cu toc are 20% extra reducere!”.

 

Mai mult, nu uitați că puteți cumpăra orice tip de încălţăminte cu toc, de la pantofi și sandale la botine și cizme, la preţuri promoţionale pe care le veți găsi timp de o săptămână pe site-ul www.fashionup.ro.

 

 

Pentru mai multe informații, vă invit să citiți regulamentul întreg al concursului pe blogul FashionUp.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.