Flori si Sentimente in Colectia de Primavara de la Pandora

In acest sezon, bijuteriile Pandora stralucesc mai frumos ca niciodata! Frumoasele legaturi de familie se unesc cu flori delicate si noduri simbolice ale pretioaselor amintiri ale iubirii, destinate sa fie pretuite pentru totdeauna.

 

Copacul familiei. Inspirati de anii ’70 in ceea ce priveste colierele lungi, designerii au creat stralucitorul colier Copac al Familei, iar Florile de Nu-Ma-Uita din argint impodobite cu zirconiu cubic incolor formeaza ramurile delicate ale acestei piese si ofera un aer boem bijuteriei finisate manual.

 

Colectia Pandora Primavara 2016

 

Pandora - Copacul Familiei

 

Nostalgie florala. Inelul flori luminoase si cerceii aduc aminte de trendul de a stiliza imprimeurile florale ce au un vibe vintage. Modelat cu delicatete, sideful reprezinta mama si copilul, iar anemonele, dragostea si protectia.  Combinand estetica si curbele vintage a rezultat inelul flori luminoase. Silueta anemonei este creata din sideful slefuit cu maiestire, iar in centru se afla o piatra din zirconiu cubic incolor.

 

Invaluita in perle. O favorita a modei si mereu un simbol al stilului, perla este incorporata intr-un mod special pe talismanul Frunze Luminoase, printre frunzele stralucitoare din argint. Aspectul feminin este completat de radiantele perle din seria de cercei Eleganta Luminoasa.

 

Pandora - Nostalgie florala

 

Pandora - Invaluita in perle

 

Inimi luminoase. Facand trimitere la mama si copil, precum si la tendinta formelor de inima suava, o inima de argint delicata, incrustata cu sidef stralucitor, se uneste cu o mica inima de aur de 14K in aceasta uimitoare serie de bijuterii Inimi Luminoase.

 

Inimi stralucitoare. Imbratisand una dintre cele mai dragute tendinte ale modei din acest sezon, talismanul in forma de inima de la Pandora este acoperit cu o noua suprafata stralucitoare din email de culoare roz pal, care subliniaza astfel forma curbata si jucausa a acestei bijuterii.

 

Pandora - Inimi luminoase

 

Pandora - Inimi stralucitoare

 

Voua care serie va place cel mai mult?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.