Frunze sclipitoare si flori mistice: Pandora Toamna 2014

Va era dor de o noua colectie Pandora? Eu cred ca da sau cel putin eu de abia asteptam sa vad colectia de toamna 2014 si in magazine, nu numai in poze. De data aceasta, Pandora ne invita intr-o calatorie dedicata descoperirii si minunilor, cuprinzand flori magice, perle irizate, frunze sclipitoare si explozii de lumina aurie.

Realizata din argint 925, aur de 14k, email colorat si zirconiu cubic stralucitor, noua colectie impleteste traditia cu inovatia, inspiratia sa fiind natura. Acest basm simbolic prinde viata, remarcandu-se prin doua motive: florile mistice ce infloresc in amurg si frunzele ce incep sa cada.

Seria Frunze Sclipitoare reda simetria naturala si frumusetea proprie a frunzelor, prin reinterpretari botanice abstracte. Frunzele lucesc delicat, amintind de podoabele fermecatoare ale unei paduri misterioase si devenind modul de exprimare a unui stil modern, natural si personal.

Prin elemente sculpturale si combinatii de texturi care amintesc de lumea naturii, noile bijuterii din seria Floral Mistic infatiseaza motive florale misterioase si magice. Perlele albe lustruite sunt complementate de incantatoarele si romanticele flori din email negru cuprinse in argint, iar talismanele cu detalii florale si motive compuse sunt decorate cu aur, email stralucitor si pietre sclipitoare.

Cred ca de data aceasta voi face o pasiune pentru cerceii din noua colectie Pandora, in special cei cu frunzulite. Nu-i asa ca sunt superbi?

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.