#HighOnHeels: Prima zi #petoc

Asa cum va spuneam ieri, m-am provocat singura sa port o saptamana intreaga numai pantofi cu toc sau platforma inalta, iar astazi a fost prima zi #petoc. Am fost o fata constiincioasa si mi-am pregatit piciorusele cu o seara inainte, cu o baie calduta si o pedichiura in nuanta mea preferata din gama de lacuri de unghii Bourjois La Laque – 07 Lycheers.

 

Cred ca cea mai grea parte a acestei zile a fost trezitul de dimineata, mai exact pe la ora 6:00, pentru ca la 7:30 aveam deja primul eveniment, si anume petrecerea matinala #BigDayToday, organizata de Samsung cu ocazia lansarii noului Galaxy S6 edge+. Noroc ca imi planificasem deja tinuta si m-am pregatit in timp util, astfel incat am ajuns chiar mai devreme. Cu privire la pantofi, am inceput saptamana mai lejer, cu o pereche de platforme din piele neagra, preferatele mele de la firma Vagabond.

 

High on heels - day 1 (before)

 

Desi m-am plans toata ziua de faptul ca m-am trezit mult prea devreme, trebuie sa recunosc ca evenimentul Samsung chiar n-a fost deloc rau. Ba chiar m-a energizat. Am reusit, in felul asta, sa iau si eu micul dejun ca un om normal. Iar talpile mele nu s-au plans deloc de durere toata dimineata. Happy, happy, joy, joy (cel putin pana acum)! 😀

 

M-am intors la birou sa mai lucrez un pic pana la urmatorul eveniment, care avea loc la ora 16:00 in mall Promenada. Am rezistat cu stoicism si nu mi-am dat platformele jos cat am lucrat. Apoi am ajuns si la al doilea eveniment, lansarea unei game de skincare de la Lierac Paris, in cadrul farmaciei Help Net. Daca la primul eveniment am mers cu taxiul (ca sa nu intarzii), aici am luat metroul, deci am mers mai mult pe propriile mele picioare. Si la fel am facut si inapoi spre casa.

 

High on heels - day 1

 

Acum, la finalul zilei, mi se vad semnele caracteristice de buna purtare, pentru ca mi s-au umflat putin picioarele de-a lungul zilei. E normal pana la urma, ca am trecut de varsta de 25 de ani, cand totul era perfect. 😀 Si, pana la urma, am mers in total vreo 7000 de pasi azi. Dar, spre fericirea mea, nu m-au durut deloc picioarele si nici coloana. Dar cred ca asta se datoreaza foarte mult platformei. Acest gen de pantofi sunt mereu mai comozi decat cei cu toc cui.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

 

P.S.: Cu acest articol particip la concursul organizat de FashionUp.ro cu ocazia Zilei Nationale a Femeilor #PeToc, care va avea loc pe data de 14 septembrie. Marele premiu consta in 12 perechi de pantofi din magazinul FashionUp. De asemenea, tot pe 14 septembrie magazinul FashionUp le ofera clientilor reduceri importante la toate modele de pantofi de pe site, pentru 24 de ore.

4 Comentarii

Spune-ti parerea

4 thoughts on “#HighOnHeels: Prima zi #petoc

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.