#HighOnHeels: Ziua Nationala a Femeilor #PeToc

Ei bine, astazi a fost ziua cea mare, adica Ziua Nationala a Femeilor #PeToc, organizata de FashionUp, asa ca mi-am luat cei mai frumosi pantofi din sifonier si i-am scos la plimbare, Am avut cateva intalniri importante si am zis ca aceste frumuseti rosii din piele naturala lacuita de la Il Passo merita sa fie admirati intr-o zi atat de importanta.

 

Ziua Nationala a Femeilor Pe Toc

 

Cred ca sunt cei mai pretiosi pantofi pe care ii am si sunt rare momentele cand ii port, tocmai de frica sa nu ii stric, in special ca strazile din Bucuresti nu sunt cele mai drepte si intregi. 😀 Dar astazi am avut niste drumuri prin zone mai OK ale capitalei si am putut sa merg linistita cu pantofii mei cu toc stiletto.

 

Nu am avut probleme mergand cu ei, ba chiar mi se par foarte comozi pentru ce toc inalt au. Acest lucru se datoreaza cu siguranta pernitelor din interiorul lor. Asta ador la pantofii Il Passo; sunt creati sa fie eleganti, dar si comozi.

 

Ziua Nationala a Femeilor #PeToc

 

L.E.: Tocmai am aflat ca am castigat concursul pentru bloggerite organizat de FashionUp. Nu-mi vine sa cred ca am castigat cele 12 perechi de pantofi puse la bataie! 😀 Sunt asa de entuziasmata incat deja ma gandesc unde ii voi pune pe toti. Noroc ca ma voi muta in curand intr-un apartament mai spatios, ca am impresia ca va trebui sa cumpar o multime de pantofare si va trebui sa le gasesc un loc prin casa.

 

Voi ce pantofi ati purtat astazi?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

4 Comentarii

Spune-ti parerea

4 thoughts on “#HighOnHeels: Ziua Nationala a Femeilor #PeToc

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.