H&M isi lanseaza astazi magazinul online in Romania

Compania H&M, H&M Hennes & Mauritz AB, si-a anuntat astazi lansarea mult asteptata a magazinului sau online. Inaugurarea va avea loc chiar astazi si va surprinde placut prin oferta bogata de produse. Chiar ma intrebam cand vor face si acest pas, deoarece de multe ori am gasit niste piese vestimentare care-mi faceau cu ochiul pe site si in magazin nu erau de fapt.

Astfel, in plus fata de articolele vestimentare, accesoriile in tendinte pentru femei, barbati, adolescenti, copii si decoratiunile interioare, prin noul canal de vanzare, clientii H&M din Romania vor avea sansa de a achizitiona online produsele lor preferate din departamentul H&M Cosmetics. Mai mult, clientii vor beneficia si de oferte exclusive pentru cumparaturile realizate prin magazinul online.

Pentru a marca lansarea magazinului online, H&M a pregatit pana la finalul lunii martie o serie de oferte interesante, precum articole selectionate incepand cu pretul de 19,90 lei sau livrarea gratuita a produselor pana in data de 19 aprilie 2015.

Lansare magazin online H&M

Cumparaturile prin magazinul online www.hm.com completeaza experienta oferita de H&M. Astfel, clientii se pot bucura de ultimele colectii si se pot inspira din sectiunea “H&M Life”. De asemenea, ei se pot inscrie pe site pentru a afla ultimele stiri din moda si pentru a beneficia de lansari si oferte exclusive.

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.