Iubirea Pluteste in Aer cu Noua Colectie Pandora de Valentine’s Day

Prin colectia de Valentine’s Day 2016, Pandora ofera reprezentari ale sentimentelor romantice, creand noi bijuterii din materiale veritabile, finisate manual, care celebreaza iubirea dintre doi indragostiti.

 

Think pink. De la costume in nuante curajoase de roz fondant si tonuri subtile de inspiratie retro la culori trandafirii denumite “noile culori neutre”, colectiile sezonului sunt marcate de culoarea dragostei. Alegeti bijuterii vibrante, decorate cu inimi si inspirate din expresiile colorate si minimaliste ale pop art-ului, asortati talismane vesele cu inele suprapuse si creati-va propriul stil.

 

Colectia Pandora Valentine's Day 2016 1

 

Colectia Pandora Valentine's Day 2016 4

 

Colectia Pandora Valentine's Day 2016 2

 

Arta iubirii. A sarbatori dragostea este un lucru minunat, iar noile bijuterii Pandora, inspirate din modele cu inima, simbolizeaza emotiile si sentimentele dragi. Realizate din argint 925, email lucios, sticla delicata si pietre sclipitoare, aceste piese romantice va permit sa va exprimati sentimentele prin talismanele purtate pe bratara Pandora.

 

Noroc in dragoste. Forta de transformare a inimii este reprezentata in noua seria Petale de Iubire de la Pandora. Inspirate de frunzele in forma de inima ale violetei, bijuteriile din argint 925 si zirconiu cubic infatiseaza un farmec grafic, iar abordarea minimalista pastreaza atentia pe inaltul nivel de mestesug al bijutierilor de la Pandora.

 

Colectia Pandora Valentine's Day 2016 5

 

Colectia Pandora Valentine's Day 2016 3

 

Colectia Pandora Valentine's Day 2016 6

 

Lasa iubirea sa straluceasca. Dragostea necesita eforturi suplimentare cand e vorba despre bijuterii. Noul talisman Inimi de Aur, cu decoratiuni in forma de inima ornamentata cu pietre sclipitoare si inimi decupate, reprezinta promisiunea dragostei. Acest talisman elegant, finisat manual din aur galben stralucitor, simbolizeaza iubirea dintre voi si cel drag.

 

Care este talismanul vostru preferat din noua colectie?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Iubirea Pluteste in Aer cu Noua Colectie Pandora de Valentine’s Day

  1. Pingback: Sunshine Sarah | Pandora, Mereu In Inima Mea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.