Love Can Begin Here!

Surprinzător, am avut ocazia să ajung (în viaţa asta) şi la o televiziune, în regie, pe platouri şi într-o emisiune… Toate acestea datorită unei prietene/colege foarte bune. Şi uite aşa am fost eu, Marinuş şi Banana la TVR. A fost chiar foarte frumos, distractiv, zici că eram nişte copii în căutarea unei nouă ţări.
Dar înainte de a ajunge la televiziune, m-am întâlnit cu Mr. BiG, care m-a contactat zilele trecute pentru a-l ajuta cu o campanie, şi anume campania Love Can Begin Here. Şi cum mie (romantica incurabilă) mi-a plăcut ideea lui, l-am rugat să ne întâlnim ca să-mi dea câteva stickere pentru a le putea amplasa prin televiziune şi nu numai. Dar pssst!, nu ştie nimeni că noi le-am lipit… ok?! :)) Această campanie împlineşte 4 luni acum, în martie, şi de aceea sper că odata cu începutul primăverii să înceapă lumea să iubească mai mult şi ,de ce nu, să se îndrăgostească. Ah, şi să răspândească povestea acestei campanii! Şi Mr. BiG, nu uita, îmi eşti dator cu o insignă! :))
Buuun, acum câteva poze de la televiziune…

Aici era o pisică simpatică cu puiuţi care se mişcau mirobolant în burtica ei. :))

3 Comentarii

Spune-ti parerea

3 thoughts on “Love Can Begin Here!

  1. Alexandros world

    Felicitari pentru experienta pe care ai avut-o in televiziune.E un nou inceput pentru orice.Pe aceasta cale o felicit si pe Banana!Va doresc tuturor o primavara cat mai plina de iubire posibil, mai mult optimism as vrea sa vad pe strada si ceva mai multi oameni tinandu se de mana.

    Reply
  2. Mr.BiG

    ma bucur ca ti-a placut la televiziune.. si ma bucur ca iti place si ‘campania’ mea 😀 si.. da, sunt dator cu insigne.. as soon as i got them.. you get them! 😉 take care..

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.