Magazinul Online ABOUT YOU S-a Lansat În România

Cel mai important magazin online de fashion din Europa, ABOUT YOU, își continuă extinderea de succes lansând platforma aboutyou.ro. România este a zecea piață în care ABOUT YOU este prezent, după Germania, Austria, Elveția, Olanda, Belgia, Polonia, Cehia, Slovacia și Ungaria.

 

lansare About You 1

 

Magazinul de fashion a fost lansat oficial printr-o campanie creativă de marketing și un spectaculos eveniment de lansare în București. Evenimentul a marcat ‘big bang’-ul campaniei, având ca invitați peste 300 de influenceri din mediul online, celebrități și jurnaliști ce au celebrat „aterizarea” la noua destinație de shopping din România, în conformitate cu tema evenimentului futurist.

 

La petrecerea exclusivistă au luat parte și câțiva dintre cei mai buni artiști locali, iar atmosfera a fost întreținută de INNA, Spike, DJ Dox și DJ AlbWHo. Printre invitați s-au numărat și cele mai influente personalități din România, cum ar fi Antonia, Sore, Adela Popescu, Alina Eremia, Lidia Buble și alții.

 

lansare About You 2

 

ABOUT YOU este cea mai importantă destinație de shopping online din Europa, unde vizitatorii pot descoperi cele mai recente trenduri în materie de modă, se pot inspira și pot cumpăra ceea ce li se potrivește stilului lor. Magazinul online de fashion digitalizează experiența de shopping tradițional. ABOUT YOU poate fi accesat de pe orice dispozitiv: desktop, tabletă și mobil, prin aplicația dedicată, premiată la nivel internațional.

 

În România, ABOUT YOU oferă o gamă variată de peste 100.000 de produse de la aproximativ 600 de branduri – multe dintre acestea fiind pentru prima dată disponibile pe piața locală. Mai mult, cumpărăturile pe platforma ABOUT YOU nu sunt doar plăcute, ci și complet lipsite de riscuri. Transportul este gratuit, iar plata poate fi efectuată prin mai multe metode, precum: Paypal, card de credit sau numerar la livrare. În plus, clienții pot returna gratuit produsele în termen de 100 de zile, astfel încât aceștia să le poată încerca și returna fără alte costuri suplimentare.

 

lansare About You 3

 

Produsele de pe ABOUT YOU vor putea fi achiziționate în primele săptămâni după lansare cu un discount de 30%, detaliile despre promoție, precum și codul de discount fiind disponibile pe https://www.aboutyou.ro/.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Magazinul Online ABOUT YOU S-a Lansat În România

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.