Magie si mister in noua colectie de bijuterii Bone

Odata cu targul de bijuterie contemporana Autor, ce a avut loc in urma cu o saptamana, Bone Jewellery a lansat o noua colectie numita The Alchemy of Love. Conceptul universal al alchimiei se refera la rafinarea materiei prime si comune si transformarea sa in ceva rar si perfect.

The Alchemy of Love este o colectie al carei spirit se afla in caracteristicile sale contrastante. Fiind inspirata din mitologie si cele 4 elemente sacre – aer, pamant, foc si vant, aceasta reprezinta o abordare conteptuala a designului, cuprinzand forme geometrice si elemente magice.

La prima vedere, designul celor 21 de bijuterii lucrate manual in doua culori, aur si argint, pare sa oscileze intre lumina si umbra, putere si delicatete, masculin si feminin. Per total, colectia exprima mariajul mistic intre toate aceste forte opuse, rezultand, astfel, relatii sacre si, evident, dragoste.

Povestea colectiei mi se pare foarte simpatica, iar despre bijuteriile Bone in sine am numai cuvinte de lauda, deoarece sunt o mare fana a stilului minimalist, de la coliere si bratari si pana la inele si cercei. Chiar zilele trecute cautam pe internet un colier cu simbolul aerului. Mi-a placut dintotdeauna acest element, cat si triunghiurile, in general.

Puteti vedea intreaga colectie pe site-ul www.bone-jewellery.com, iar daca va incanta ceva anume, puteti vedea bijuteriile si in noul showroom Bone din Bucuresti (strada Nicolae Iorga nr. 32, sector 1).

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Magie si mister in noua colectie de bijuterii Bone

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.