Meli Melo 2013 PreSpring Collection

Desi perioada sarbatorilor de iarna s-a incheiat, Meli Melo vine cu o noua colectie si noi propuneri de accesorizare, motiv pentru care mi-a revenit pofta de shopping. Colectia Lost Highway – 50’s Rockabilly Love prezinta o provocare pentru acest inceput de sezon: accesorii vintage perfecte pentru o tinuta rock’n roll cu elemente country.


O colectie inspirata de femeia glamour, lipsita de prejudecati, indragostita de stilul anilor ’50 si de masinile vintage. Ea traieste cele mai frumoase momente, abandonand indeletnicirile gospodaresti si alegand sa calatoreasca, insotindu-si alesul inimii, pe drumurile fara de sfarsit, ale Americii.


Mie imi suna bine noua colectie Meli Melo si sigur am ce alege din multitudinea de modele. De fapt, deja am pus ochii pe un colier simpatic si o bratara, ambele cu model de sageata. Pe langa acestea, se mai regasesc si alte elemente grafice, precum aripi si flacari, reprezentate intr-un mode delicat si feminin.


Sa nu mai vorbesc de imaginile campaniei, care evident ca imi plac, fiind realizate tot de talentatul fotograf Gabriel Hennessey. Colectia apare chiar de azi atat in magazinul online, cat si in magazinele Meli Melo fizice.

Voi ati purta un astfel de stil vintage?

Lots of love,
Aleka Sarah. 

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.