Momente de neuitat cu Pandora

Cum ar fi daca m-as trezi in fiecare dimineata cu o surpriza langa pat? Cu un cadou alb, atent legat cu o panglica roz… Iar inauntru sa gasesc o cutie mica pe care sa fie inscriptionat numele la auzul caruia sa-mi tresara inima si sa vibrez de fericire: Pandora – unforgettable moments.

 

Motto-ul este foarte bine ales, deoarece nu cred ca exista moment important in viata unei persoane pentru care Pandora sa nu aiba cel putin un talisman.

 

 

Odata cu inaugurarea noului mall Promenada, s-a deschis si un nou butic Pandora, foarte frumos amenajat si plin cu tot felul de minunatii sclipitoare. Cum era de asteptat, in seara deschiderii s-au adunat in cadrul magazinului multe vedete si VIP-uri, care mai de care mai aranjate si accesorizate desigur cu bratari Pandora.

 

 

 

Stiati ca pe langa bratari, talismane, inele, cercei, coliere si pandantive, Pandora are si ceasuri? Eu habar n-aveam pana sa intru in noul magazin, unde aveau un stand special pentru acestea. Iar modele sunt chiar foarte simpatice si moderne.

 

Daca aveti drum vreodata pe langa Promenada, va sfatuiesc sa intrati pana in Pandora si sa luati noul catalog de produse, ce contine si colectia de toamna. Este tare placut sa te uiti prin el seara inainte de culcare si apoi sa visezi la bratarile pline de talismane pe care ti le-ai dori. Si poate, cine stie, intr-o buna zi dorinta ti se va indeplini!

 

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

14 Comentarii

Spune-ti parerea

14 thoughts on “Momente de neuitat cu Pandora

  1. Irina

    Eu nu ii calcasem pragul magazinului Pandora pana sa intru cu tine si cu Iuliana. Acum pe lista mea de Craciun este ceasul lor cu auriu, argintiu si cadran perlat 🙂

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.