Mos Craciun colaboreaza cu Oxette!

Asa cum ne-a obisnuit, Oxette ne pregateste cate o surpriza de fiecare data cand are ocazia. Mai intai ne-a rasfatat pe 8 martie, de ziua noastra, in cadrul evenimentului Where Jewels Meet Make-up, iar odata cu apropierea sarbatorilor Oxette face parteneriat cu Mos Craciun, pentru a fi alaturi de clientii sai, pe care ii considera deja ca o familie mare, si de data aceasta.

 

Tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti intr-unul din magazinele Oxette pana pe 24 decembrie si sa cumparati un produs Oxette. Orice achizitie inseamna o sansa in plus pentru ca Mosul sa primeasca lista voastra de dorinte, deoarece in fiecare magazin o sa gasiti un panou pe care toti clientii Oxette isi vor putea trece dorintele de Craciun.

 

 

Mesajele cu dorinte de pe panou vor primi “O”-uri de la alti clienti Oxette, iar cel mai apreciat (mesajul care va strange cele mai multe “O”-uri pe durata campaniei) din fiecare magazin va primi cate un ceas Oxette si o sedinta de styling despre cum trebuie alese bijuteriile in functie de tinute, evenimente si personalitate. Mai mult, dorinta cea mai votata din intregul lant de magazine, va castiga si o sedinta de machiaj profesional cu Mirela Vescan.

 

Fiecare participant la campanie va primi un biletel cu numarul bonului fiscal si data, pe care va trebui sa-l completeze cu datele sale de contact si sa-l ataseze pe panou, langa dorinta sa, ca sa stie Mos Craciun unde trebuie sa ajunga, in caz ca respectivul va castiga. Vor fi 6 castigatori in total, cate unul in fiecare magazin si inca unul pe pagina de Facebook Oxette Romania, mai exact la concursul de aici.

 

 

 

 

Toate concursurile din campanie se vor incheia pe 24 decembrie, la ora 12:00 ziua, pentru ca Mosul sa aiba timp sa le puna castigatorilor sub brad cadourile Oxette.

 

Voi ce va doriti de Craciun?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Mos Craciun colaboreaza cu Oxette!

  1. daniela iorga

    Pentru mine doresc sanatate si cei dragi mereu langa mine,iar pentru tine draga mea sa ai cele mai frumoase si sincere urari de La multi ani ! Sarbatori asa cum iti doresti tu! Pupici

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.