Noua Colectie de Iarna 2015 de la Pandora

De abia asteptam sa va dezvaluiesc noua colectie de iarna de la Pandora! Ca de obicei, mi se pare cea mai frumoasa din tot anul si am deja multe produse trecute pe lista mea de dorinte. Brandul continua sa ne ofere noi moduri de a ne spune povestea prin noua colectie de iarna 2015, care ne poarta intr-un univers al bijuteriilor bogat ornamentate si delicat mestesugite. Insufletita de emotie si de atentia pentru detalii, colectia infatiseaza un taram indepartat, inghetat in timp, poleit cu pietre sclipitoare si cristale colorate.

 

Noua colectie de iarna 2015 Pandora

 

Colectia de iarna Pandora - Fulg de zapada

 

In procesul de creatie a acestei colectii, echipa de design de la Pandora a cautat sa transforme frumusetea naturii in bijuterii stralucitoare. Urmand tendintele actuale din moda, designerii au gandit o serie eleganta si decorativa de bijuterii care par sculptate in gheata, impodobite cu cristale translucide montate in talismane, inele, cercei si pandantive cu taieturi clasice.

 

In acest sezon, Pandora aduce combinatii de culori captivante si ornamente indraznete in noua Serie Fulg Cristalizat. Asemeni unui peisaj tainic, cu mici boboci inghetati in timp, acoperiti de zapada proaspat asternuta, fulgii de nea sunt imortalizati in noua serie de bijuterii de la Pandora, prin straturi de cristale de un albastru inghetat si pietre de zirconiu cubic transparent.

 

Colectia de iarna Pandora 2015

 

Talismane Pandora iarna 2015

 

Colectia de iarna 2015 Pandora

 

Combinand pietre cu taieturi in forma de para sau multifatetate, aceasta serie plina de dramatism cuprinde un inel, un talisman pandantiv, cercei, precum si un talisman rotund, toate realizate din argint 925 si finisate manual. Indiferent pe care il veti alege pentru a va completa tinuta de zi sau cea de seara, bijuteriile Pandora cu fulg de zapada for deveni detaliul semnificativ prin care sa va exprimati stilul si personalitatea.

 

Voi pe ce talismane din noua colectie ati pus ochii?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

3 Comentarii

Spune-ti parerea

3 thoughts on “Noua Colectie de Iarna 2015 de la Pandora

  1. Pingback: Sunshine Sarah | Iarna Asta Ninge cu Fulgi de Nea de la Pandora

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.