O dupa-amiaza plina de Diva Charms

Vi s-a intamplat vreodata sa intrati intr-un magazin si sa va indreptati involuntar spre ceva anume ce pare sa va cheme la el? Sa va ademeneasca privirea pentru o fractiune de secunda cu o sclipire, pentru ca apoi sa nu va mai puteti lua ochii de pe acel “ceva”. Asa mi s-a intamplat mie ieri la evenimentul cu bloggeri organizat de Diva Charms.

Cum am vazut masa plina de bijuterii din saten, piele sau placate cu aur, nu m-am mai putut concentra la cei din jur si primul lucru pe care l-am facut a fost sa pun pana pe un minunat colier si sa-l probez. Dovada o aveti mai jos, iar fetele de la eveniment va pot confirma ca nici nu l-am mai dat jos apoi. Mare mi-a fost uimirea sa aflu apoi ca pretiosul meu colier poarta numele In Love. Acesta are un pret zic eu modest, tinand cont ca este placat cu aur si e purtat deja de o gramada de vedete din SUA. 🙂


Diva Charms aduce in premiera in Romania bijuterii de designer de la doua branduri celebre din SUA: Blee Inara si Ettika. Designerii brandului Ettika, Ettie Rafaeli si Joey Rafaeli se inspira din atmosfera “sunny beach” a orasului Los Angeles, California si imprima aceasta atmosfera de party si lux glamour bijuteriilor din fiecare colectie. O parte din colectia de toamna pe care am admirat-o aseara purta mesaje inspirationale, precum “Dreams come true if you really want them too”, “Evolve, Create, Cherish, Love” sau mesaje simple: “Dream”, “Protection”, “Believe”.


Daca bijuteriile Ettika combina elemente de metal placat cu aur, saten, piele si pietre semipretioase, la Blee Inara, remarcam bijuterii pline de simboluri, precum ochiul protector, hamsa (mana protectoare a Fatimei), circle karma, semnul infinitului sau potcoava.


V-ati uitat putin pe site-ul www.diva-charms.com?
Ce accesoriu v-a facut cu ochiul cel mai mult?


Lots of love,
Aleka Sarah. ♥

3 Comentarii

Spune-ti parerea

3 thoughts on “O dupa-amiaza plina de Diva Charms

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.