#OOTD: Comfy Cozy Winter

Iarna-i frumoasă, în special când ninge, iar mie chiar îmi place foarte mult pentru că ador perioada festivă a Crăciunului, dar și pentru că simbolizează noi începuturi pentru mine: un nou an calendaristic și un nou an aniversar, deoarece e ziua mea în februarie. Apoi vine o nouă lună mai (favorita mea), ceea ce înseamnă o nouă primăvară, care este anotimpul meu preferat.

 

Așadar, nu prea are de ce să mă deranjeze iarna, ați zice. Ei bine, da, însă v-am mai zis că sunt friguroasă, nu-i așa? :)) Noroc că anul ăsta m-am pregătit corespunzător, cu o amplă garderobă de toamnă-iarnă, de la paltoane și geci, botine și ghete, și până la helănci, pulovere și rochii din lână (acestea chiar m-au surprins cât de călduroase sunt).

 

În acest articol m-am gândit să vă arăt cele mai recente piese vestimentare de iarnă pe care mi le-am cumpărat sau primit și care m-au scos din încurcătură pe frigul și zăpezile lui ianuarie.

 

Palton-halat-Giorgal

 

Comfy-Cozy-Winter-3

 

Comfy-Cozy-Winter-1

 

De pe la începutul toamnei mi-am dorit foarte mult un palton tip halat, cu cordon în talie. Deși stilul acesta nu este cel mai flattering pentru mine, deoarece nu-mi scoate în evidență talia prea mult, este acea haină în care te simți extraordinar de bine în sezonul rece, pentru că te-nfășoară și încălzește. It’s like a warm hug!

 

Cel din imagini este de la Giorgal, un brand pur românesc ce abordează un stil clasic, presărat cu tonuri minimaliste. Dacă sunteți în căutarea hainei perfecte de iarnă, de zi cu zi, office sau elegantă, eu zic să băgați un ochi pe Noi9.ro, Zega.ro sau AMAfashion.ro. De asemenea, colecțiile Giorgal mai pot fi găsite în magazinul Giorgal din Pitești din Jupiter City Shopping Center.

 

Palton-negru-Giorgal

 

Esarfa-Dorothy-Perkins-Zoot

 

Comfy-Cozy-Winter-2

 

Ghete-Thea-Visconti

Credit foto: #OlafTheCamera

 

A doua piesă cu care mă mândresc iarna asta este șalul tip fular roșu cu albastru Dorothy Perkins cumpărat de pe Zoot.ro. Am pus ochii pe el încă de prin octombrie cred, când l-am văzut în vitrină la Cabina de Fericire Zoot Cișmigiu. L-am căutat apoi pe site și l-am pus în wishlist, uitându-mă la el de câteva ori, dar am dat în final comandă abia în prima zi din noul an.

 

Și ce bine c-am făcut-o atunci! Nu numai că am avut un mare noroc că l-am mai găsit, fiind ultimul în stoc, dar l-am prins și la reducere. Moale și super călduros, acum e al meu. Win-win for me! 😀

 

Voi cu ce v-ați înfofolit în perioada asta friguroasă?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.