#OOTD: Late Summer Vibes

Abia ce mă adaptasem și eu la temperaturile mai ridicate și uite că vara are de gând să o tulească și să lase în urma sa niște ploi răcoroase. Așa că zilele astea mă gândeam ce bine era în haine de vară, lejere și vaporoase, și mi-am adus aminte că am făcut prin iulie o ședință foto cu un outfit simpatic, probabil preferatul meu din acest sezon.

 

Summer Vibes 3

 

Summer Vibes 6

 

Uitasem complet de aceste poze, deși hăinuțele le-am tot purtat în diverse combinații de-a lungul verii. V-am tot spus că sunt mare fană a magazinului online Answear.ro, motiv pentru care am făcut destul de multe comenzi în ultimele luni. Ultimele achiziții sunt chiar cele din imagini, adică bluza și pantalonii tip culottes marca Medicine, plus rucsacul Mango.

 

De pantaloni m-am îndrăgostit la prima vedere. Sunt făcuți dintr-un material foarte moale și comod, de culoarea bleu. Topul este alb cu detalii florale mici și albastre, și are umerii decupați – o altă pasiune de-ale mele în materie de îmbrăcăminte vara asta.

 

Summer Vibes 1

 

Summer Vibes 2

 

De rucsac am numai cuvinte de laudă, de asemenea. Am căutat un astfel de accesoriu luni de zile și mă bucur că l-am găsit într-un final. Este perfect pentru sezonul cald, când pleci în vacanță la mare, la munte, oriunde. Este foarte ușor, dar destul de încăpător, având un buzunar mic intern și două mai mari în față.

 

Însă piesa de rezistență pentru mine în această vară au fost sandalele albe cu platformă de la Diane Marie. Și cred că le voi purta destul de mult și la începutul toamnei, pentru că sunt foarte comode și merg cu o mulțime de ținute. Acestea sunt din piele naturală albă, iar înălțimea tălpii ortopedice este de 10 cm.

 

Summer Vibes 5

 

Summer Vibes 7

 

Summer Vibes 4

Credit foto: Teodora Țeican.

 

Ah, și să nu uit să-mi laud un pic părul, de care am fost foarte încântată toată vara, probabil pentru prima oară până acum. Multe din voi m-ați întrebat unde mă vopsesc, iar răspunsul este Domnul Foarfecă, care lucrează la salonul HairStage din capitală. 😀

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.