Pandora: despre dragoste si margarete

Luna mai a fost pentru mine plina de peripetii, vise si insomnii, mesaje de dragoste si sperante. Probabil va intrebati ce legatura are acest detaliu cu noile mele accesorii Pandora. Ei bine, pana de curand nici eu nu stiam de ce am ales talismanul si cerceii din colectia Dulci margarete.

 

 

Stiati ca margareta este un simbol al destinului si al puterii dragostei? Se spune ca barbatul care daruieste cadou unei femei o astfel de floare are sentimente nobile fata de aceasta si intentii de casatorie. Iar femeia careia ii plac margaretele este o femeie simpla, sensibila, care crede cu tarie in dragoste.

 

Margaretele nu sunt florile mele preferate, dar se pare ca luna aceasta mi-au atras atentia dintr-un motiv sau altul. Poate sunt eu cam indragostita in aceasta perioada sau poate imi doresc o iubire ca-n povesti… Sau poate pur si simplu imi place simplitatea si eleganta pe care o denota aceasta frumoasa floare.

 

 

 

Nu uitati ca puteti gasi mai multe talismane cu flori pe www.pandora.net, cat si alte talismane minunate din argint si aur ce isi vor gasi locul perfect pe bratara voastra in acest sezon.

 

Ce talisman simbolizeaza pentru voi dragostea adevarata?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.