Portofelul, un accesoriu menit sa impresioneze

Pe la inceputul lui octombrie s-a lansat in Romania un nou brand, cu un concept revolutionar si foarte interesant. S-a facut foarte mare valva in jurul acestuia, motiv pentru care a ajuns si pe la urechile mele si am devenit intrigata. De unde provine? Cine l-a creat? Cine e in spatele acestui misterios brand?

 

Sa va spun totusi si despre ce e vorba, nu? Brandul se numeste Wallethouse Paris si provine, dupa cum ne spune si numele, din Paris. Multi ar fi satisfacuti doar cu aceasta informatie, dar eu am fost mai curioasa si m-am pus pe cautat mai multe detalii. Asa am ajuns ca intr-o zi sa stau de vorba, la o cafea, cu omul care a conceput portofelul Wallethouse.

 

 

 

Este vorba de Dimitriy Terytse, un tanar designer francez, despre care mi-am dat seama, dupa doar o ora de conversatie cu el, ca este un om cald, deschis si entuziasmat. Sau mai bine zis: un antreprenor. Dimitriy a avut o idee stralucita si, in acelasi timp, curajul de a o pune in practica. El a reusit sa transforme un obiect standard, precum portofelul, intr-un accesoriu elegant, potrivit stilului de viata modern.

 

Cu totii avem o multime de carti de vizita si carduri bancare. Si sa nu mai vorbim de carduri de fidelitate la diverse magazine si farmacii. Eu am un teanc pe birou, deoarece in portofelul meu obisnuit nu mai incapeau. Asa ca portofelul de aluminiu Wallethouse e mai mult decat binevenit in viata mea. Cu un design unisex si o gama destul de larga de culori, e imposibil sa nu-ti placa.

 

Colectia lansata recent include urmatoarele nuante: Raspberry Wine, Golden Glow, Purple Orchid, Silver Cloud, Blue Lagoon, Coffee Liqueur, Vibrant Orange, Pink Flambee, Ultramarin Green, Royal Blue, Mysterious Black si Titanium. Dupa cum probabil ati ghicit, preferatul meu este Pink Flanbee. Da, stiu, am prea multe lucruri roz, dar nu ma pot abtine!

 

 

 

Credit foto: Octav Mardale.

 

Apropo, observati ceva diferit la acesta fata de restul? Da, este personalizat cu numele meu si o inimioara, mai exact semnatura cu care v-am obisnuit in fiecare articol de pe blog. Cred ca se vede cat de incantata sunt de acest aspect, nu? In cazul in care va place si voua, va invit pe pagina mea de Facebook, deoarece v-am pregatit o mica surpriza. 😀

 

Portofelele Wallethouse Paris se pot cumpara momentan numai din librariile Carturesti, reteaua de magazine El Unico si Luxury Avenue, magazinul Designer Concept Store si ceainaria Rendez-Vous Floreasca. Pretul unui portofel este de 150 de lei, iar gravarea acestuia costa 15 lei in plus. Daca va tenteaza unui gravat cu numele vostru, puteti da comanda direct pe pagina de Facebook Wallethouse Romania.

 

Voua v-ar fi de folos un astfel de accesoriu? Ce culoare va atrage cel mai mult?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

4 Comentarii

Spune-ti parerea

4 thoughts on “Portofelul, un accesoriu menit sa impresioneze

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.