Primavara se numara bijuteriile…

Am aflat recent de DesignerCraft.eu, singurul magazin online de bijuterie contemporana din Romania. Totul datorita lui Gabi Urda, dupa o intalnire casual la cafea. Eu ii admiram de mai demult creatiile si, in general, bijuteria contemporana, dar niciodata nu am avut curajul sa-mi achizitionez un astfel de accesoriu. Fie pentru ca nu eram inca pregatita pentru asa ceva, fie ca nu mergea exact pe stilul meu, fie din punctul de vedere al banilor… Dar acum, odata cu lansarea acestui magazin online, se pare ca nu mai am nici un motiv pentru care nu as face-o.

Am ajuns sa petrec cateva minute bune pe site, uitandu-ma la minunatiile concepute de respectivii designeri si am observat ca preturile nu sunt deloc exagerate. Mai mult, exista piese potrivite fiecarui stil, zic eu… si minimaliste, si masive, fie din argint, fie colorate.

Cateva din preferatele mele…
Gabi Urda
Raluca Buzura
Liana Salagean

DesignerCraft.eu este primul spatiu cu vanzare online dedicat exclusiv bijuteriilor si accesoriilor semnate de designeri romani. Selectia disponibila online mizeaza pe o combinatie unică de lux accesibil si arta purtabila: creatii de autor contemporane, unicat sau serie mica, usor de purtat, cu o puternica nota de stil propriu.
Puteti descoperi atat piese minimaliste din argint, cu forme epurate si puternic impact vizual, dar si creatii de inspiratie baroca sau tribala, ce surprind prin texturi, culori si alaturari de materiale. Pentru moment, portofoliul DesignerCraft.eu include designerii: Iuliana Asoltanei, Alina Bancila, Raluca Buzura, Berenike, Maria Filipescu, Izabella Petrut, David Sandu, Liana Salagean, Gabi Urda, Roua de argint, Ioana Enache, Expression.
Lots of love,
Aleka Sarah.

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Primavara se numara bijuteriile…

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.