Provocarea Sosetelor sau Cum Mi-am Bagat Picioarele in Sosetele Ciserom

Ieri a avut loc unul din cele mai haioase evenimente la care am participat in ultima vreme, si anume evenimentul de prezentare a Ciserom, companie romaneasca producatoare de sosete. Sub sloganul si hashtag-ul #joiinsosetenoi, cei de la Ciserom ne-au intampinat in… ciorapi!

 

Astfel, Ciserom a lansat “provocarea sosetelor”, a diminetii altfel, fara clisee sau conventii. Atat eu, cat si restul jurnalistilor si bloggerilor prezenti au intrat in joc, s-au descaltat de pantofi, adidasi, tenisi si conventii si au luat contact cu universul sosetelor, prezentat de compania de la Sebes.

 

Joi in sosete noi - Ciserom 1

 

Joi in sosete noi - Ciserom 2

 

Provocarea Sosetelor CIserom 1

 

Tot aici am auzit si cel mai scurt si simpatic discurs, oferit de domnul Ispir Constantin, Director General Ciserom, care la final ne-a provocat sa ne bagam picioarele in sosetele Ciserom. 😀 “M-a bucurat sa vad receptivitatea invitatilor la initiativa noastra si faptul ca au acceptat sa-si inceapa ziua in sosete, alaturi de noi. Cred in contactele si relatiile informale, ieșite din comun, din limite sau din tipare, iar aceasta intalnire cu presa ilustreaza doar o mica parte din creativitatea si sufletul pe care il punem in activitatea noastra zilnica” a declarant Directorul General Ciserom.

 

Un alt invitat special, alaturi de Oita Lanita – mascota Ciserom, a fost cantaretul Daniel Robu, care s-a descaltat la randul lui de conventii si de pantofi si a interactionat cu persoanele prezente la eveniment. Acesta a extras castigatorul tombolei “Sosete pentru un an intreg” si i-a invitat pe cei prezenti sa isi aleaga soseta preferata care ascundea un ravas misterios.

 

Eu am ales o pereche de sosete galbene, aparent culoarea mea preferata in acest an, iar ravasul din interior zicea asa: “Spune adevarul si atunci nu va trebui sa tii minte nimic”, de Mark Twain. Ei bine, nu putea fi un citat mai bun pentru mine, deoarece la cat de des ma lasa memoria, m-as incurca in minciuni, asa ca evident ca spun mereu adevarul. :))

 

Sosete Ciserom

 

Provocarea Sosetelor CIserom 2

 

Sosete Ciserom cu ravas

 

Eu una cred ca port sosete de la Ciserom de cand ma stiu si cred ca voi la fel, insa daca exista printre noi persoane care nu stiu de unde sa le cumpere, aflati ca le puteti gasi in retelele de hypermarket-uri Carrefour Hyper si Express, Metro, Selgros, Cora, Hervis Sport, Kaufland, Real, DM Drogerie, dar si in magazine de cartier sau cu specific textil. In plus, compania detine doua magazine proprii, ambele in orasul Sebes, si vinde inclusiv online, pe shop.ciserom.ro.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Provocarea Sosetelor sau Cum Mi-am Bagat Picioarele in Sosetele Ciserom

  1. Pingback: Sunshine Sarah | Confesiunile Unei Șosetiste

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.