Russian Halloween

Nu stiu daca ati vazut inca, dar Meli Melo a scos recent o noua colectie de bijuterii si accesorii, de data aceasta pe o tematica ruseasca. Pasionala colectie, numita Anna Karenina, este reprezentata de Anna Lesko intr-o campanie foto cu totul aparte, realizata de renumitul Gabriel Hennessey.

Noua colectie Meli Melo, inspirata din romanul clasic al lui Tolstoy, ne readuce in prim-plan femeia din inalta societata si povestea sa, din care nu pot lipsi luxul, elementele folclorice si accesoriile opulente. Imaginea campaniei mi se pare una inspirata, Anna Lesko fiind alegerea perfecta pentru a pune in valoare influentele rusesti ale colectiei.


Am in vizor colectia Anna Karenina de ceva timp si ma bucur ca a fost lansata exact in aceasta perioada. Eu sarbatoresc aproape in fiecare an Halloween-ul pentru simplul fapt ca mi se pare distractiv sa ma costumez in diverse personaje. Iar anul acesta, cu ajutorul brandului Meli Melo, cred ca voi incerca sa intru in pielea unei astfel de papusi rusesti.

Ce parere aveti de noua colectie?
Eu mi-am facut deja o mica lista de dorinte. 🙂


Lots of love,
Aleka Sarah. 

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Russian Halloween

  1. Josephine

    Mi se pare foarte buna sursa de inspiratie pentru aceasta colectie iar Anna Lesko e imaginea perfecta. De abia astept sa vad colectia in magazine, in mod clar nu plec fara ceva 😀

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.