S-a Deschis Cel Mai Mare Magazin Multibrand Collective

Dupa cum ati vazut in ultima vreme, eu sunt mare fana incaltaminte casual si sport. Si pentru ca-mi plac si brandurile Nike, Converse si Pepe Jeans, printre altele, ma veti gasi destul de des printr-un magazin Collective proband o multime de sneakers. Pana acum trebuia sa merg intr-un mall pentru a face asta si pierdeam foarte mult timp.

 

Ei bine, saptamana trecuta s-a deschis cel mai mare magazin Collective din Bucuresti chiar in centrul capitalei, mai exact pe strada Ion Campineanu nr. 2, devenind astfel noul hot spot al modei. Iar pe langa toate brandurile ce se regasesc in mod normal in magazinele Collective, aici vom avea parte si de cateva exclusivitati, precum Emporio Armani, M Missoni si CK Menswear.

 

Flagshipstore Collective

 

Inaugurare Collective Ion Campineanu

 

Magazin Collective Ion Campineanu

 

Mai mult, noul flagshipstore Collective este situat intr-o cladire monument istoric de la inceputul secolului XX, avand o suprafata de 1.200 de mp si 3 niveluri: subsol, parter si etajul 1. Parterul este dedicat unui mix de colectii masculine si feminine, apartinand unor branduri premium precum Emporio Armani, M Missoni, Hugo by Hugo Boss, CK Menswear, Polo Ralph Lauren, Ted Baker si Juicy Couture, in timp ce la subsol se afla colectiile doar pentru barbati, iar la etajul 1 cele de dama.

 

O alta noutate fata de celelalte magazine Collective din Bucuresti (AFI Palace Cotroveni, Baneasa Shopping City si Bucuresti Mall) o reprezinta, pe langa brandurile in exclusivitate, si faptul ca nivelurile destinate barbatilor si femeilor dispun de zone cu lenjerie intima si incaltaminte.

 

M Missoni - magazin Collective

 

Collective - etaj 1, femei

 

Collective - etaj 1, haine femei

 

Designul interior modern al magazinului surprinde printr-un contrast placut cu exteriorul clasic al cladirii, care imbina elemente art nouveau si academism francez, caracteristice anilor 1900-1920. Fiecare nivel al magazinului a beneficiat de o atentie deosebita la detalii, pornind de la cea acordata podelei pana la tavanele spectaculoase din sticla neagra asortate cu lampi din ceramica. Toate detaliile decorative au un impact vizual deosebit, oferind momente de relaxare si de incantare celor care trec pragul magazinului.

 

Voi ati vizitat noul magazin Collective?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.