The End… or not The End?

Cum spuneam intr-unul din posturile anterioare, eu si niste prieteni ne-am apucat acum vreo doua luni sa organizam un eveniment frumos si colorat, si anume Balul Bobocilor FCRP 2009.
Ni s-a aprobat proiectul, am cautat sponsori, am facut preselectii pentru Miss & Mister Boboc, ne-am gasit, intr-un final, bobocii: 5 fete si 5 baieti; toti frumosi, simpatici si inteligenti.
Am gasit si un coregraf extraordinar pentru a-i invata pe boboci niste mici coregrafii pentru proba de dans. Multumim, Ady Freak, pentru ca ne-ai ajutat si te-ai si distrat alaturi de noi! Fiecare zi de repetitii a fost antrenanta si amuzanta, si cu siguranta ne va fi dor tuturor de acele zile.
Si apoi… ori la bal, ori la spital.
Marina si Fabian au prezentat mirobolantul bal; Marina era stresata, iar Fabian emotionat.
Cat timp ei doi prezentau bobocii si probele de concurs, Irina (DJ Qualia) punea muzica pe gustul tuturor, iar Armina se ocupa ca totul sa fie ok la intrare la bilete.
Iar eu eram tipa aceea cu rochie patata cu vopsea roz, cu agenda in mana, care alerga mereu de colo-colo ca sa fie sigura ca nimanui nu-i lipseste nimic.
Dar am stat pe loc, neclintita, la proba de dans a bobocilor. Si am ramas uimita, cu lacrimi in ochi efectiv, deoarece toti s-au descurcat asa de bine la aceasta proba, dupa doar cateva repetitii. Am fost si inca sunt foarte mandra de ei!
Si totusi, desi eu si restul echipei de organizare am fost stresati pe tot parcursul programului, la finalul balului, am ramas impreuna cu bobocii si ne-am distrat pana-n zori.
Noroc cu al nostru fotograf, Catalin G., care ne-a prins si ne-a surprins in poze in multe ipostaze.

Shooting ourselves…

Prezentarea bobocilor…

Dupa proba de creativitate…

Si, in sfarsit, distrandu-ne…


Deci…
S-a terminat balul, dar nu si distractia, nu si prieteniile legate intre bobocii de la Miss & Mister si noi, cei din organizare.

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “The End… or not The End?

  1. fatadelaradio

    Tuuuuu!!! Ma faci sa plang! Te bat! :*:*:*

    Ma bucur tare tare ca am facut parte din echipa asta minunata si ma bucur si mai tare ca te-am cunoscut! Felicitari din tot sufletul si multumesc frumoooos!!!

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.