Tudor Tailor Lansează Colecția Fusion Art FW 2016-2017

Brandul românesc de costume bărbătești made-to-measure Tudor Tailor anunță lansarea noii colecții de costume și accesorii pentru bărbați pentru sezonul toamnă-iarnă 2016-2017, reunite sub conceptul Fusion Art. Noua colecție, ce a fost prezentată zilele trecute în premieră în cadrul showroom-ului Tudor Tailor din București, exprimă îmbinarea dintre artă și stil.

 

Tudor Tailor propune pentru sezonul toamnă-iarnă 2016-2017 costume pentru bărbați într-o cromatică variată de tonuri mature, dar luminoase, care împreună oferă colecției o subtilă influență retro, cu un aspect modern și impozant fără efort.

 

lansare-tudor-tailor-colectia-toamna-iarna-16-17-2

 

alin-copindeanu-ceo-tudor-tailor-si-michel-kotcha

 

Materialele de cea mai înaltă calitate – lână sau amestecuri de lână și mătase sau mohair, nuanțele elegante  și culorile accent oferă un caracter dinamic, un imbold de energie inspirat de finalul sezonului rece și apropierea primăverii. Clienții Tudor Tailor vor putea combina piese în nuanțe somptuoase, cu note retro  de maro și verde, complementate de piese albastru intens sau violet, ideale pentru a lumina o ținută în sezonul rece.

 

Piesele în tonuri aprinse de rosu sau roz sunt echilibrate într-o manieră masculină de nuanțe de albastru sau culori neutre. Cromatica noii linii de costume este îmbogățită de tonuri elegante de burgundy, ușor de combinat cu piese în albastru intens. Nu lipsesc nici nuanțele sobre de gri sau negru, care balansează tonurile deschise la culoare.

 

Colecția Tudor Tailor de toamnă-iarnă 2016-2017 este disponibilă în Flagship Store-ul din București, pe Calea Floreasca 112, și în showroom-urile din Cluj și Timișoara. Întreaga gamă de produse – costume, cămăși, pantofi sau accesorii, precum și articole de marochinărie personalizabile (genți sau huse de laptop și tabletă) – se pot achiziționa și prin intermediul magazinului online www.tudor-tailor.com, urmând ca aceasta să fie disponibilă și la nivel internațional.

 

lansare-tudor-tailor-colectia-toamna-iarna-16-17-1

 

lansare-tudor-tailor-colectia-toamna-iarna-16-17-3

 

 

Serviciile Tudor Tailor sunt personalizate în funcție de fiecare client în parte, iar produsele sunt croite urmând măsurile exacte ale clienților. Aceștia au, de asemenea, posibilitatea de a alege țesătura dorită din aproximativ 5000 de materiale provenite de la cei mai renumiți și respectați furnizori din întreaga lume, printre care Holland&Sherry, Dormeuil, Loro Piana sau Zegna.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.