Voi v-ati facut testul Pandora?

Mai tineti minte prima oara cand va povesteam despre Pandora Essence Collection? Va spuneam atunci ca valorile care simt ca ma ghideaza in viata sunt Bucurie, Iubire, Intelepciune si Incredere. Zilele trecute mi-am facut testul Essence de pe site-ul Pandora si am descoperit ca m-ar caracteriza alte valori, unele pe care in mod normal le-as trece cu vederea probabil.

 

 

Se pare ca am ghicit numai una din valorile care dezvaluie adevarata fiinta interioara: Bucurie. Pe langa aceasta, mi-au mai iesit Putere si Incredere in Sine. Ma simt cu adevarat puternica destul de rar, doar in momentele in care chiar este nevoie de asta. Iar incredere am in mine cam de cand ma stiu, in majoritatea aspectelor, asa ca poate testul are dreptate.

 

Dar la iubire nu voi renunta niciodata; cred ca este acel “ceva” pe care il voi cauta mereu pana il voi gasi si ma voi tine de el cu toata puterea mea, deoarece este singurul sentiment care ma calmeaza cu adevarat in orice situatie. Asa ca primele talismane Essence de pe bratara mea Pandora Essence au fost chiar acestea: Bucurie si Iubire.

 

 

Urmeaza sa o completez si cu Putere si Incredere in Sine cat de curand. Dar pe voi ce valori va indruma in viata? Si ce talismane v-au iesit la testul Essence?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

3 Comentarii

Spune-ti parerea

3 thoughts on “Voi v-ati facut testul Pandora?

 1. blueroses

  Mie mi-a iesit libertate-putere-intelepciune, dar la unele intrebari chiar nu mi se potrivea niciun raspuns, am ales cel mai … plauzibil 🙂
  Totusi, rezultatul imi place 😀

  Reply
 2. Marioara Zota

  Iubire, grija si loialitate mi-a iesit mie. Sper sa imi achizitionez si eu cat de curant o astfel de bratara pentru ca imi place foarte mult si datorita tie le-am descoperit. Multumesc!

  Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.