ArtXpert lanseaza Fine Art Concept Store

Incepand cu luna mai brandul ArtXpert se extinde intr-o noua formula Fine Art Concept Store. Pe langa locatia din Strada Armeneasca nr. 18 destinata colectionarilor si decoratorilor, ArtXpert lanseaza un concept store care inglobeaza fine art, fine jewelry, fine wine. ArtXpertFine Art Concept Store va gazdui o varietate de opere din propaganda est-europeana si americana al anilor ’50 -’80, de la gravuri la serigrafie, pictura si fotografie, precum si lucrari contemporane care incearca sa reflecte aspecte ale societatii moderne. Artisti consacrati dar si cei aflati in plina ascensiune isi gasesc in acest loc un spatiu comun de interactiune cu publicul avizat. Arta facilieaza in acest fel o interactiune estetica si simbolica intre realitate, artist si clienti.
Prin expunerea pieselor de bijuterie intr-o galerie, acestea isi revendica un statut de mult meritat, acela de obiecte de arta. Unice si purtand fiecare semnatura stilistica a autorului, ele se departeaza de conceptia stereotipica a bijuteriilor purtate ca simple accesorii, devenind adevarate piese de colectie, oferind individualitate si valoare estetica dincolo de bijuteriile de masa fabricate in serie.

Mai multe detalii puteti gasi pe www.artxpert.ro. Locatia: str. Putul lui Zamfir, nr. 45-47, sector 1, Bucuresti. Intrarea este libera, exceptie facand seara de deschidere, 3 mai, in care accesul se va face strict pe baza de invitatie.

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “ArtXpert lanseaza Fine Art Concept Store

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.