Brioche Doree, acum si in AFI Palace Cotroceni

Ieri, Brioche Doree a deschis cea de-a cincea cafenea-patiserie, de data aceasta in AFI Palace Cotroceni. Onoarea de a taia panglica pentru inaugurarea cafenelei au avut-o domnul Francois Saint-Paul, Ambasadorul Frantei in Romania, si Smiley. Evenimentul a marcat, de asemenea, si lansarea oficiala a brandului pe piata din Romania sub conducerea Kenvelo Group.

 

 

 

 

Situata la parterul centrului comercial AFI, in locul vechiului Starbucks, cafeneaua isi asteapta clientii doritori de quiche-uri, prajituri si diverse produse de patiserie delicioase. Gama de produse Brioche Doree cuprinde in cea mai mare parte produse de patiserie precum croissante, briose, tarte sau macarons, dar si o gama larga de sandvisuri, mancaruri calde si salate proaspete.

 

Majoritatea produselor si ingredientelor provin din Franta, tara unde a fost infiintata in urma cu 30 de ani prima cafenea Brioche Doree si unde in prezent aceasta este lider de piata, fiind unul dintre cele mai iubite branduri.

 

 

 

 

 

La nivel international sunt deshise peste 500 de cafenele Brioche Doree carora peste 300.000 de clienti le trag pragul zilnic. In fiecare an sunt inaugurate in medie cate 50 de noi unitati. Mai mult, Brioche Doree este unul dintre cele mai cunoscute branduri de origine franceza, fiind prezent in marile aeroporturi ale lumii.

 

Voi ce ati mancat bun la Brioche Doree pana acum?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.