Cafeaua poate fi spectatol!

Dupa cum probabil v-ati dat seama, mie imi place foarte mult cafeaua. Nu as putea iesi dimineata din casa fara sa sorb macar o gura de cafea. Dovada o aveti aici, unde va povesteam cum arata diminetile mele. Si cand ies in oras mi-e pofta de o cafea buna si, inevitabil, fie ma opresc sa imi iau una la pachet, fie imi comand din localul preferat.

Zilele trecute, in schimb, am descoperit noi interpretari ale cafelei. Odata cu lansarea noului model Nescafe Dolce Gusto Piccolo, editie limitata by Custo Barcelona, am observat cum cafeaua nu este doar neagra, cafeaua poate fi spectacol.


Designerii spanioli s-au jucat cu spatiul si notiunile de design tocmai pentru a demonstra ca in acest sezon obiectele devin extensii ale personalitatii si ne incurajeaza sa ne exprimam in culori puternice. Astfel, noul aparat de la Nescafe va colora spatiul in care ne facem zilnic cafeaua si va da o nota personala casei noastre.


Culoarea a fost si tematica lansarii acestui produs, conceptul fiind prezentat de catre talentatul Marius Manole, care ne-a transformat pe toti din spectatori in actori. Scena de teatru pe care am pasit a prins apoi viata, iar spectacolul in sine il puteti vedea si voi in filmarea de mai jos.


Acum probabil va intrebati daca imi doresc si eu un astfel de aparat… Desigur! Cine nu si-ar dori un pinguin simpatic si colorat, care sa-i inveseleasca diminetile? :)

Lots of love,
Aleka Sarah. 

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Cafeaua poate fi spectatol!

  1. Macy

    Si eu sunt addicted to coffee si acum cativa ani eram importiva ei, dar vremurile se schimba:))inca nu am un asemenea aparat dar fiind atat de dragalas cum sa nu-l vrei in bucataria ta, nu?

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.