Ce inseamna Brand Ambassador?

Zilele trecute am dat peste o campanie interesanta, despre care m-am gandit sa va povestesc putin. De ce? Pentru ca multi oameni nu stiu ce inseamna sa fii promoter si au idei adeseori preconcepute cu privire la acest gen de job. Titulatura oficiala a persoanei care presteaza astfel de servicii este de Brand Ambassador. Asta inseamna orice promoter care incearca sa va convinga sa cumparati sau sa utilizati un anumit brand.

 

Asadar, pana si fetele care stau si va prezinta sample-uri de alimente in supermarket sau cele care prezinta diverse marci de tigari sunt tot brand ambassadoare. Acum cred ca incepeti sa va dati seama de ce am zis mai sus de “idei preconcepute”. Multa lume nu intelege sau nu vrea sa inteleaga ca acesta este un job absolut normal, cu contract de munca in toata regula, cu program full sau part time, dar flexibil, si cu un salariu destul de atractiv (minim 2000 de lei).

 

Brand Ambassador Ca Mine

 

In ziua de azi, vanzarea devine din ce in ce mai mult un proces in care empatia conteaza foarte mult, iar increderea, cunoasterea de sine si naturaletea vor face diferenta. Iar brandurile cauta si angajeaza persoane care au incredere in sine, care stiu sa comunice bine mesajul brandului si care inteleg ca e nevoie de mult mai mult decat calitati fizice ca sa vinzi ceva. De aceea ar trebui sa incepem sa nu mai vedem jobul de brand ambassador/promoter ca pe ceva superficial, deoarece oamenii din spatele acestui titlu au niste calitati cu adevarat deosebite.

 

Revenind la subiectul articolului, vreau sa va vorbesc despre campania de educare si recrutare  Brand Ambassador Ca Mine a celor de la City Promotions. Despre ce e vorba mai exact: au fost alese 3 fete care vor trece pe perioada campaniei prin toata experienta unui posibil brand ambassador, de la training pana la deplasarea in club si promovarea cestui job.

 

Fetele nu sunt platite, insa la final, care va aduna cei mai multi recruti va castiga un city break pentru doua persoane intr-un oras european la alegere. De ce va spun asta? Deoarece astfel va puteti da seama ca fetele chiar o sa vorbeasca din proprie experienta, natural, despre ce inseamna de fapt sa fii ambasador de brand.

 

Asa ca, daca va doriti un job de brand ambassador sau poate pur si simplu vreti sa aflati mai multe despre aceasta pozitie si despre campanie, va recomand sa intrati pe site-ul www.citypromotions.ro/bacamine sau pe pagina de Facebook BA ca mine si sa le contacati pe fete. Puteti chiar sa le si sustineti in campanie, alegandu-va preferata voastra si cerandu-i sa va recruteze.

 

Ce parere aveti de ideea celor de la City Promotions?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.