Cum sa fii Cooler vara asta

Desi am avut norocul ca in perioada asta temperaturile sa nu creasca peste 27 de grade, vara lui 2013 ne promite iarasi canicula. Asa ca va trebui sa gasim tot felul de metode placute ca sa ne racorim, sa ramanem cool si relaxati.

Asadar, am cateva propuneri inedite pentru voi:

1. Urmariti o emisiune sau mergeti la un eveniment unde e Cabral prezentator. Va garantez ca nu veti avea timp sa va ganditi la caldura, deoarece veti fi acaparati de povestirile haioase ale acestui om.


2. Mergeti la cel putin un spectacol al iluzionistului Cristian Gog. Pana si cei mai sceptici oameni, ca mine, vor fi amuzati si uimiti de bazaconiile sale. Si, cine stie, poate va face canicula sa dispara pret de cateva ore.


3. Beti ceva racoritor, cum ar fi Ursus Cooler. De cand am descoperit aceasta bere, nu ma mai pot satura de ea. Din pacate, si prietenului meu ii place si de fiecare cand o cumpar, el mi-o suteste.


Eu zic sa-mi urmati sfaturile, apoi, daca vreti sa vedeti cat de Cooler sunteti dupa toata aceasta experienta, intrati pe pagina de Facebook Ursus si faceti-va testul. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati aplicatia Ursus Cooler, care, dupa o analiza amanuntita a profilului vostru, va va arata procentul Cooler obtinut.

Pe langa asta, aveti ocazia sa castigati prin aplicatie niste premii frumusele: baxuri de bere, invitatii la cele mai tari festivaluri de muzica din Romania si o excursie de doua persoane la Amsterdam.

Mie mi-a iesit ca sunt 90% Cooler! Dar voua?


Lots of love,
Aleka Sarah.

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.