De ce iubesc diminetile…

V-am mai spus ca momentul meu preferat al zilei este dimineata, chiar daca imi place sa dorm si nu reusesc mereu sa ma trezesc la ora la care mi-am propus. Imi plac diminetile pentru ca imi dau mereu impresia ca totul e posibil. Eu sunt o persoana foarte organizata, asa ca de abia astept in fiecare zi sa ma trezesc din somn si sa-mi planific ziua cu pricina, sa vad ce task-uri am de facut, la ce evenimente trebuie sa ajung, ce articole trebuie sa scriu, iar toate acestea le fac de dimineata, in timp ce imi beau cafeaua.

Apropo de cafea, iubesc diminetile pentru micul dejun! Micul dejun sau brunch-ul a ajuns un ritual in familia mea, cand vine vorba de a sarbatori ceva. Cand am terminat facultatea sau masteratul, am celebrat acele momente luand micul dejun cu colegii intr-un loc frumos. Cand am obtinut primul meu job, am iesit in oras la brunch cu mentorul meu. Chiar si de ziua mea, prefer sa-mi scot prietenii intr-un loc unde se serveste micul dejun.

Mic dejun Paul

Ritualul acesta l-am inceput de fapt cu mama. Ieseam sa luam micul dejun sau brunch-ul impreuna de fiecare data cand venea sa ma viziteze in Bucuresti: de ziua mea, de ziua ei, de Craciun, de Paste etc. As fi vrut sa vina in Bucuresti si de 8 martie, ca sa sarbatorim Ziua Mamei cu un mic dejun delicios, dar din pacate, viroza din ultima perioada a prins-o si pe ea, asa ca a preferat sa ramana in Slobozia, sa se faca bine.

Pentru ca am vrut totusi sa ii fac o surpriza, am invitat-o la un mic dejun virtual. 😀 Astfel, duminica dimineata, de 8 martie, am luat micul dejun intr-un loc care ne place mult noua, si anume brutaria Paul. In timp ce eu ma delectam cu un croissant sarat cu somon, pe mama o cinsteam virtual cu o delicioasa tarta cu zmeura. Si ce mergea mai bine cu aceste doua bunatati, daca nu un suc racoritor de portocale de la Cappy?

Mic dejun Cappy

Desert Paul

Si daca tot vorbim de Cappy, voiam sa va readuc aminte de concursul care se desfasoara la mine pe blog. Dati click AICI, urmati cei 4 pasi obligatorii si puteti castiga un Kit Cappy #iubestedimineata, o luna de mic dejun sau unul din cele 2 vouchere de 130 de lei pentru mic dejun chiar in orasul vostru.

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “De ce iubesc diminetile…

  1. Ana-Maria Gurgu

    Iubesc diminetile pt ca pot manca orice :)) Dimineata am voie dulce si fainoase si ma pot bucura de micile placeri 😀

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.