“Design your spring” cu noul Renault Twingo!

La inceputul lui aprilie noul Renault Twingo a fost prezentat mass-media in cadrul unui eveniment exclusiv feminin, Design your spring, construit in jurul conceptului de design. Evenimentul a debutat cu o prezentare unica si in premiera pentru publicul din Romania a Centrului de Design Renault despre etapele realizarii noului Renault Twingo.


Paula Fabregat-Andreu, Design Project Manager al Centrului de Design Renault din Bucuresti, le-a explicat invitatelor cum a fost adaptata noua strategie de design a Renault in crearea noului Twingo. Designul seducator al noului vehicul este marcat prin stilul expresiv al partii frontale.
 

La finalul acestei prezentari, Pavel Bartos, prezentatorul evenimentului, le-a invitat pe participante sa descopere secrete ale designului din trei domenii. Pentru a sarbatori pasiunea pentru culori, designerul floral, Ioana Sucu, alaturi de echipa de la Urban Flowers, le-au demonstrat invitatelor cum pot obtine un aranjament floral spectaculos declinat din paleta cromatica a noii game Twingo. Noul Renault Twingo a fost sursa de inspiratie si pentru machiajul realizat de Dana Argesan, make-up artist. Posibilitatile multiple de accesorizare sunt un atu al noii game Twingo, de aceea atelierul organizat special pentru acest eveniment de Loredana Nedelcu, designer accesorii, a reprezentat un curs inedit despre etapele procesului de creatie.

Alaturi de calitatile rutiere si polivalenta recunoscute, noul Twingo mizeaza pe un design seducator marcat prin reintoarcerea la un stil mai expresiv al partii frontale, doua noi culori pentru caroserie, Fuchsia si Bleu Bermudes, un design interior mai vesel si mai colorat, dar si optiuni multiple de personalizare, accesibile, cum ar fi cele sapte noi stickere de plafon.


0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.