Despre Love by Design cu Giulia Nahmany

Unul din motivele pentru care ma bucur ca sunt blogger este faptul ca datorita acestei pasiuni intalnesc multe persoane interesante, cu o personalitate frumoasa, care ma inspira. In aceasta categorie intra si Giulia Nahmany, femeie de afaceri si antreprenoare, personalitate TV si cantareata, iar mai nou si actrita.

 

Astazi am avut ocazia sa o cunosc, intr-un cadru restrans, la o cafea aromata in Starbucks Promenada, si va spun drept ca m-a impresionat. De ce? Deoarece la varsta de 30 de ani a decis ca lipseste ceva din viata ei, ca vrea altceva si a mers pana in panzele albe pentru a obtine ceea ce si-a dorit.

 

 

Astfel a reusit impreuna cu o echipa romano-americana sa faca un film, pe care sincer de abia astept sa-l vad, si anume Love by Design. Acesta este o comedie romantica ce o are in prim-plan pe Danielle Luca (Giulia Nahmany), a carei viata se schimba rapid cand Vivien Thompson (Jane Seymour), redactorul-sef al faimoasei reviste “Beguile” din New York, o concediaza din postul de Fashion Editor, ea fiind nevoita sa se intoarca acasa, in Romania, unde porneate intr-o calatorie de redescoperire.

 

 

 

Love by Design a fost filmat aproape in totalitate in Romania, atat in Bucuresti, in locuri precum Palatul Bragadiru si Teatrul Bulandra, cat si in inima Transilvaniei, in Sighisoara. Mi se pare fantastic cum a reusit Giulia sa puna pe roate o coproductie romano-americana ce va fi distribuita la nivel international. Iar la cat de frumoasa, entuziasmata si bubbly e, nu e greu sa-ti dai seama cat de usor l-a ademenit pe regizorul Michael Damian sa ia parte la acest proiect.

 

Pe langa multe momente amuzante, Giulia ne-a mai marturisit cum David Lipper, actor ce are si el un rol in film, a ajutat-o in perfectionarea rolului sau si cat de emotionata era la prima filmare alaturi de partenerul sau de platou, David Oakes. Desi toata experienta filmarii peliculei a fost ca un adevarat boot camp, cu trezirea dis-de-dimineata si filmari ce durau si pana la 14 ore, actrita este foarte mandra de ceea ce a realizat si e nerabdatoare sa vina ziua avanpremierei.

 

 

Si, asa cum v-am mai spus, eu sunt la fel de narabdatoare, deoarece filmul mi-a starnit interesul de cand am vazut trailerul. Acesta este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe data de 31 octombrie 2014.

 

Ce ziceti, ne vedem la film?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.