Farmec romanesc pe covorul rosu la avanpremiera Love by Design

Asa cum va anuntasem zilele trecute, miercuri seara am avut ocazia de a merge la avanpremiera filmului Love by Design, despre care sunt sigura ca ati auzi deja o gramada de lucruri interesante. Am vrut sa fiu oarecum in ton cu tematica filmului, adica un mix intre glam si traditional, asa ca am ales sa port o rochie marca The ITem. Cred ca se vede pe fata mea ca eram foarte entuziasmata sa vad filmul si va spun sincer ca nu m-a dezamagit.

 

 

Eram pregatita sa vad o comedie romantica savuroasa, cu personaje simpatice si peisaje romanesti incantatoare; un film despre redescoperire, pasiune, dragoste si, in mod special, despre familie. Pelicula reprezinta debutul cinematografic pentru Giulia Nahmany, care joaca rolul visatoarei Danielle. “Iubesc energia si pasiunea Giuliei. Si-a asumat in intregime rolul lui Danielle, cu toate ciudateniile si imperfectiunile ei, aducand mult farmec si umor personajului”, spune regizorul filmului, Michael Damian.

 

 

 

Vorbind despre rolul ei, in timpul sesiunii de Q&A care a avut loc dupa vizionarea filmului, Giulia spune: “Am trait cu totul personajul lui Danielle. Din momentul in care am inceput sa ma pregatesc pentru rol, m-am deconectat, practic, de lumea reala. Eram ea.” Alaturi de aceasta, au jucat si cativa actori straini celebri, precum Jane Seymour (celebra actrita din serialul Dr. Quinn) si David Oakes (actor britanic devenit faimos odata cu rolul Juan Borgia din serialul Familia Borgia) si actorul canadian David Lipper.

 

 

 

Distributia a fost intregita de binecunoscuti actori romani, precum Manuela Ciucur, Ela Prodan, Silvia Nastase si Gavril Candea. De altfel, in timpul sesiunii de Q&A, actrita Ela Prodan si-a amintit cum Michael Damian a recunoscut in timpul filmarilor ca “singura diferenta dintre actorii romani si cei britanici este limba vorbita”.

 

Mie mi-a placut foarte mult si rolul Elei, si anume efervescenta Sophia, cat si actrita in sine. Din ce am inteles, acesteia nu i-a fost deloc greu sa intre in rol, deoarece ea chiar asa este in viata de zi cu zi. Se pare ca si regizorul a fost de acord cu ea, deoarece i-a spus de la bun inceput sa se comporte normal, ca si cum ar fi ea insasi Sophia.

 

 

Pelicula este prima productie a Goldline Production International si a fost proiectata prima oara in Statele Unite la Newport Beach Film Festival 2014, unde Giulia Nahmany a primit premiul pentru debut cinematografic. Iar de astazi il puteti viziona si in cinematografele din tara, fiind distribuit de Forum Film Romania.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Farmec romanesc pe covorul rosu la avanpremiera Love by Design

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.