FlorariaMobila.ro livreaza surprize parfumate in timp record

Un lucru despre mine pe care nu cred ca vi l-am spus pana acum este ca iubesc plantele. Mi-ar placea sa am o mica gradina pe balcon, insa mi-am dat seama de ceva timp ca nu sunt in stare sa am grija de plante asa cum ar trebui. Am avut si plante mai pretentioase, dar si plante pe care doar trebuia sa le ud din cand in cand si atat. Toate mi-au murit cumva, de-a lungul timpului.

 

Asa ca, in final, am decis ca ar fi cazul sa nu-mi mai cumpar plante de acum incolo, ci flori. Oricum iubeam si inainte florile, in special cand le primeam in dar de la cineva drag. Macar stiu ca acestea arata bine, dau viata casei, nu trebuie sa am grija de ele si le pot schimba constant. De aceea, m-am bucurat enorm cand am primit pe la inceputul lunii aprilie un superb buchet de flori din partea agentiei The Group, format din lalele roz, trandafiri de mai multe marimi si in nuante diferite de roz.

 

Floraria Mobila

 

Astfel, am aflat de Floraria Mobila, furnizor de aranjamente florale care se afla de 3 ani pe piata din Romania. Acestia ofera transport rapid si gratuit in Bucuresti si fac livrari si in zonele limitrofe. Ce imi place foarte mult la ei este faptul ca acestia reconfirma comanda prin trimiterea unei fotografii cu produsul livrat persoanei care a facut comanda. Mai mult, permit plata cu cardul pe site, iar la cea de-a treia comanda ofera un cadou surpriza.

 

In plus, pe langa faptul ca promit livrarea comenzii in maxim 2 ore, acestia ofera si o felicitare cadou la fiecare comanda, plus sugestii de mesaje pentru cei ce au nevoie de inspiratie pentru a-si exprima sentimentele sau care nu au gasit inca cea mai potrivita urare de Paste, de Ziua Femeii sau de Craciun. Acest lucru mi se pare genial, in special pentru barbatii dornici sa-si surprinda iubita sau mama. 😀

 

Aranjament Floraria Mobila

 

Eu, pana una-alta, ma voi folosi de www.florariamobila.ro in propiul interes, si anume de a-mi face cadou din cand in cand un simpatic buchet sau un aranjament floral deosebit. Cel din poza de mai sus a rezistat cel putin 5 zile, daca nu ma insel, si florile s-au pastrat fresh si vioaie de dimineata pana seara, fara sa trebuiasca sa le mai ud.

 

Voi stiati de Floraria Mobila? Ati primit vreodata flori prin acest serviciu?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “FlorariaMobila.ro livreaza surprize parfumate in timp record

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.